[ptgf]18歲大波妹

183 回覆
8 Like 27 Dislike
個樣係點
屌你傾電話我不如DL套AV睇下唔好
係咪視像? 比唔比露野,
就咁傾就真係 ON9 . .
搶錢 cmhk
傾電話
另一種電話騙案
btw我寧願直接叫雞算,貼錢買幻想,不了
傾電話

拿對波打落個電話度聽聲呀 ?
500蚊都有人俾?
屌你老母
傾住電話打飛機?

500蚊傾半粒鐘
係咪痴鳩線
呢個之前約過 佢讀cityu 真人好矮同 普通樣得對波大

睇戲 $2000 不過最尾無睇 因為出到黎我彈左佢鐘

點解彈佢鐘
每六秒一蚊都唔洗咁貴
依家好似轉左賣相
之前睇佢ig 話同第一個客睇戲
個客同佢傾左好耐計 佢先肯同人出
話個客無啦啦伸手入佢衫想除佢bra
同佢地講好既唔同
話淨係想俾女朋友feel人
可能因為咁佢依家先唔約
大佬呀 收成2000睇場戲 揸下都唔俾
人地一樣既服務 500咋 都係F cup
2000蚊都屌到件身材唔錯既local ptgf啦
呢個之前約過 佢讀cityu 真人好矮同 普通樣得對波大

睇戲 $2000 不過最尾無睇 因為出到黎我彈左佢鐘

點解彈佢鐘

睇戲都2千

老老實實,我frd早排約過呢個啦,不過人地話收左8舊水咋喎
巴打係咪你有問題咋

Year 1, 勁白淨呀嘛
依家好似轉左賣相
同佢地講好既唔同
可能因為咁佢依家先唔約

500蚊有得渣f cup我又要呀
介紹下呀,最重要係18歲嫩口野喎,咪撚介紹蛇女呀個d呀
真係有人肯比先好笑
係咪視像打丁 一個鐘900
對波識發聲
遲下開埋食黃金服務,蕉狀屎600,爛屎750(有得又飲又食),粒粒屎逐舊計,每舊100,早一日send張菜單可以屎入面加餸,每樣餸加50蚊,便秘屎加300,因為珍貴唔係成日有,車仔麵檔嘅經營方式,賺嘅錢卻係車仔麵檔嘅10倍,到時輕輕鬆鬆做埋下個李嘉誠,

小屎怡情,大屎變李嘉誠
遲下開埋食黃金服務,蕉狀屎600,爛屎750(有得又飲又食),粒粒屎逐舊計,每舊100,早一日send張菜單可以屎入面加餸,每樣餸加50蚊,便秘屎加300,因為珍貴唔係成日有,車仔麵檔嘅經營方式,賺嘅錢卻係車仔麵檔嘅10倍,到時輕輕鬆鬆做埋下個李嘉誠,

小賭怡情,賣屎變李嘉誠
依家好似轉左賣相
同佢地講好既唔同
可能因為咁佢依家先唔約

500蚊有得渣f cup我又要呀
介紹下呀,最重要係18歲嫩口野喎,咪撚介紹蛇女呀個d呀

500蚊揸F cup就7,8年前啦
但跟通漲都唔會800又唔俾揸啦
講緊500蚊係揸足兩個鐘
摷到佢典下典下
佢又摸番我下面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞