中原領先指數又升,又話驚國安法移民?

46 回覆
10 Like 7 Dislike
唔係人人都可以話走就走
對上有老豆老母 佢哋幾廿歲人咁點算?
掉低佢哋係香港 之後自己走?
帶埋佢哋走 佢哋唔識英文 又無晒社交圈子 點算?
有時好多野 身不由己 唔係咁容易架葉師傅
一齊走唔得?
為自己,為下一代?
口裏說不,身體最誠實。
有得走唔肯走,得一個原因,就係「愛中國,愛中共,愛香港」,即係藍絲。
好事,等有心移民,又要賣樓套現的兄弟可以好價出貨
係屌緊你地支持極權維穩
根本接受唔到攬炒 又要扮黃
最近中意批鬥人地移民

咁賣緊樓/放緊租準備移民嘅 例如肯為仔女鋪路嘅 我又唔通屌佢藍喇喎?

將業主兩個字扯入嚟 混淆視聽
就可以企返係道德高地?
啱啊 你地幾隻維穩狗 係連登圍爐 咪覺得會有慰藉囉

我都廢事再屌咁多
對住你班維穩又虛偽嘅藍屍
巴打你走先

最近我屌得佢地多 畀人開晒名
一陣好快有人入嚟撚我 查我家宅 又話block我之類

廢事拖埋你落水
依班虛偽狗 好介意畀人屌係藍底
所以咩都講得出
根本就係

不過總有啲人心入面其實藍到發黑
但又唔想面對 於是上網圍爐扮下黃 有返個慰藉咁樣

衰撚過啲真藍屍
咁借問聲你住緊咩地方?同咩人住?
係咪斷晒水電煤錶?
你只要繼續支付水電煤氣費都係維穩既一種
含燃至遠,樓市gogogo
升 可能係多人放盤

未必只係計成交
支持樓豬入市
出現了
口吻咁似藍屍最中意講嘅飲東江水論

果然無屌錯你地
啱呀
飲住東江水 住緊政府樓 噴鳩班買樓人士
藍絲不嬲有錢啦
7,80年代買層樓到現在升10倍以上, 身家閒閒地都過千萬
黃絲不嬲窮啦
出去沖果d唔係學生就失業再唔係做保安
房屋台特別多5毛狗 AA狗
樓上又一隻
龍市係香港兩大愛國AA嘅共識
屍生同wrong總
仲有花生狗
成交量少 冇乜代表性, 一個屋苑1個月得果一兩單。 反映緊嘅係市場普遍覺得佢平啲但係業主唔肯減價. 差不多價錢個個買新樓啦。

出嚟個結果個指數唔會點跌係梗個wo
同埋我覺得你 如果成交量咁少你要造市係好容易。 求其搵兩個識嘅左手右手谷高個價. 咁佢個指數梗升㗎因為一個月得嗰一兩單成交。 事實上係咪真係反映嗰個價錢呢就真係要諗諗
一千萬樓下完全冇影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞