【短篇甜文】我前世嘅通房丫鬟,而家做左我老闆 2

392 回覆
228 Like 7 Dislike
文呢
多甜thanks
幫樓主推一推
週日。

客廳裡。

我和艾希雪打鬧在一起,嬉笑地糾纏在沙發上。

我扯下她的襯衫,貪婪地揉抓著她雪嫩柔軟的巨乳,笑道:“你竟然夠膽整蠱我?知道厲害未!”

“走開啦你!” 艾希雪吃吃嬌笑,肩帶被扯下來,露出蔥白如藕的香肩,佯作驚慌道:“強姦啊!非禮啊!”

“今日我就係要非禮你。” 我佯作邪惡的灰狼一般,整個人乾脆壓上她軟如無骨的嬌軀。

“啊!” 艾希雪尖叫道,又忍不住嬌笑起來。

我貪婪火熱地不停磨擦她修長筆直的性感美腿,一邊俯上前吮吸她的酥胸。

“唔!” 艾希雪面色緋紅地緊抱著我的頭,揚起玉頸,眼裡滿是水汪汪的愛意看著我。

突然,艾希雪的電話響了起來。

“喂,你起身先!” 艾希雪拍了拍我。

我不捨地放開了她,同時暗暗責怪誰在這個時候打電話。

“喂?............係............下?!!.............ok,我地即刻過黎。”

“咩事?” 我問道。

“盈盈打黎,話佢地醫院有十幾個小學生集體食物中毒,但唔知係咩毒素,佢地而家好危險,想我地過去幫手。”

“佢地醫院?”

“佢地一家係從商,但佢地兩姊妹對呢d野無興趣,佢地兩個都係護士。”

“護士?” 響起她們嬌俏的容貌和火辣的身材,穿上護士服那實在是......

我馬上打斷了心中的想法。

既然下定了決心要只對艾希雪一人好,我便要信守承諾。

“咁過去啦,細路既命唔等得。” 我沉聲道。
加速
護土
護士
救番啲細路之後要報恩
有護士服play
醫院啲護士服j 唔落架喎又唔係cosplay 嗰啲
下體似乎散發出一種淡淡的檀木香味
古有凍能水
今有檀木鳩藥湯
今日嘅文會唔會短左少少呢
d細路呢
吊埋啲細路
文呢
啲小學生聞一聞檀木嘅味就好番晒
外服內用
點解我會覺得係一個局來
仲有咩局可以裝到阿泛
唔係要裝佢 而係拎着數
例如抽佢d血 呃佢煉丹 甚至係搵d毒來試佢嘅能力 有得修真自然有人研究
可能想借d意報恩姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞