2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
想入study group
女仔 pass左9號board F GD
telegram: troller101
體能係咪唔夠12分就直接FOUL?
想入telegram grp 知多啲分享
6月5日考

User: bbliky103

我6月9考, 都想入Group
有考過入境主任FIB, 可以分享下入境野, 但係今年只係報海關
User: SunnyYNWA
sfdsgd
想入telegram grp 知多啲分享
6月5日考

User: bbliky103

我6月9考, 都想入Group
有考過入境主任FIB, 可以分享下入境野, 但係今年只係報海關
User: SunnyYNWA

點解今年唔再考?
體能係咪唔夠12分就直接FOUL?

今日有冇出?
過左兩星期都冇下年再戰
知唔知體能係咪唔夠12分就直接FOUL?

一定係啦下嘛?
仲好似話其中一項無一分你下一個項目都唔洗玩

一定係啦下嘛?
仲好似話其中一項無一分你下一個項目都唔洗玩

除左穿梯跌落地/真係跑得好慢, 唔係一定有分
提一提少少野 我問完個朋友起入境做緊recruiting 但佢都知海關果邊既野
個ei你地落command 記住重覆一次command
Be firm
提一提少少野 我問完個朋友起入境做緊recruiting 但佢都知海關果邊既野
個ei你地落command 記住重覆一次command
Be firm

咁搞笑

個人覺得簡單command清楚清晰大聲就可以
又過一日....無....
又過一日....無....

你幾時group in
16號GD嘅收到email未
屌!出信未呀!公司要攞假啦!

利申:17號GD
17號 GD究竟出佐信未
16號同打後gd既都未忌到有人收到
點解會考LEADERSHIP先過體能

如果體能唔PASS, LEADERSHIP幾高分都無用啦

咁擺邊個stage唔pass體能都係冇用架喇

咁擺邊個stage唔pass體能都係冇用架喇

真係好好笑 跟住就算擺體能第一,written唔pass體能幾高分都冇用架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞