2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
巴打求救

小弟收到3rd in email, 但係interview 個日撞正我公司一個好重要嘅function,我仲要係搞手,一定要去,SL都會比人炒。

請問有冇人知道點樣可以改期interview ?如果搵咗個理由出嚟使唔使證明文件?同埋會唔會扣分?

唔該晒大家
Leadership係咪一定冇得reschedule
嗰日唔係香港

一定無 除非大病 入曬院

IO都有得轉

IO有?

識人轉到

Io有leadership?

Fitness加prelim嗰round呀
巴打求救

小弟收到3rd in email, 但係interview 個日撞正我公司一個好重要嘅function,我仲要係搞手,一定要去,SL都會比人炒。

請問有冇人知道點樣可以改期interview ?如果搵咗個理由出嚟使唔使證明文件?同埋會唔會扣分?

唔該晒大家

即管打去問啦 我地又點會知
巴打求救

唔該晒大家

打去問下啦
個個部門做法唔同
不過預左要比證明
扣分就唔會既
睇黎仲會出多一次EMAIL?
15號1:30有冇人有
收到9/6 leadership 撞左其他紀律部隊fib
唔知有冇得改期
Sd 左email問
睇黎仲會出多一次EMAIL?

你指十五號後?梗係會有架
收皮lu

死向board B

你Board幾
12/5 F board GD
收到LE
12/5 F board GD
收到LE

15號 board d
有冇人收到

你Board幾

C
5/9考board F 過左
講野又柒又冇point
收到email自己都嚇一跳
fail左個d巴打有冇同人爭過講野?
我好似同一爭過一次,不過我爭左之後有同佢講sorry

我覺得唔關事,我成程好禮讓又自覺講得唔錯都pass唔到 似睇運多啲

其實唔爭野講,你可能會講唔到野....

我覺得唔關事,我成程好禮讓又自覺講得唔錯都pass唔到 似睇運多啲

我就係咁諗但上面個巴打自己覺得柒反而得..
唔通真係毒撚最怕有自信..

其實唔爭野講,你可能會講唔到野....

咪係lor ....左又死 右又死..
其實我覺得係睇台型
你講野有無自信
呢點我做到足...
英文只講左兩次野
中文三次
每次講唔過三十秒
咁就pass左
其實我覺得係睇台型
你講野有無自信
呢點我做到足...
英文只講左兩次野
中文三次
每次講唔過三十秒
咁就pass左

我唔爭野講...每次都係有入位先入
有入位既意思係等0.5 秒無人講野我先出聲
其實我覺得係睇台型
你講野有無自信
呢點我做到足...
英文只講左兩次野
中文三次
每次講唔過三十秒
咁就pass左

我都覺得自己有自信架..
其實我覺得係睇台型
你講野有無自信
呢點我做到足...
英文只講左兩次野
中文三次
每次講唔過三十秒
咁就pass左

我都覺得自己有自信架..

咁可能考官真係睇你唔順眼喇...
____最忌有自信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞