2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
一日出哂信定分幾批?
成組收晒皮
有冇11號1點考嘅收到信 好等我死心

已經有12號收到 唉
利申 11號9點 冇

已經有12號收到 唉
利申 11號9點 冇

是咪一日出哂信 唔會分批?

已經有12號收到 唉
利申 11號9點 冇

我估唔會啦
應該一次過出晒一批(9_12號)
4月21日收信,5月8日考GI,啱啱5點27分收到leadership 既信 好膠興

成半個鐘前 肯定收皮了

咩board
5月9日GD
收到信了
我考生編號42xx
同組成堆人廢到hihi, 又要搶野講
幾驚攬炒...
5 月10 考
收到email LE

咩board

我個組有人收到了 應該11號冇既就gg了
收到個個係女既 冇乜講過野

已經有12號收到 唉
利申 11號9點 冇

我估唔會啦
應該一次過出晒一批(9_12號)

我星期2見有人5月8日考收到信,但我同日考今日先收到信。唔知會唔會有跟其他野準則派

可能8號上下午cut off唔同
但12號前應該收皮了

咩board

board d
有冇人每次考完紀律部隊失敗後都覺得自己好似社會渣滓,冇撚用咁?
有冇人每次考完紀律部隊失敗後都覺得自己好似社會渣滓,冇撚用咁?

唔係囉
其實入到fib 幾叻下

唔係囉
其實入到fib 幾叻下

入唔到

唔係囉
其實入到fib 幾叻下

入唔到

皮已收
皮已收

第一次考pi 去到fib收皮,頹左兩年無再考第三考考過唔到ei,又再隔左兩年而家考

第一次考pi 去到fib收皮,頹左兩年無再考第三考考過唔到ei,又再隔左兩年而家考

有試過覺得自己好失敗既一刻,但諗深一層有時呢d都係有d運氣既,考到就幾好,考唔到又唔駛死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞