2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
痴線,好老實講,唔係自大,但自問講得幾好,討論時都好好態度,都收唔到email 究竟咩事??

除非佢係每組簡最top果2、3個

利申:5月4考,dse 中文口試5* 英文口試5

小組討論及格率得3成,所以一組9個揀top2/3唔出奇
痴線,好老實講,唔係自大,但自問講得幾好,討論時都好好態度,都收唔到email 究竟咩事??

會唔會未出哂咋 (打飛機)
個2,3個..

難啲,通常呢啲一定跟考既日子/考生編號出,我兩日都好早所以知皮已收

佢地又on9,唔講幾號前會send哂email

話說你覺得自己當日表現點?

的確係選最top

會唔會未出哂咋 (打飛機)
個2,3個..

難啲,通常呢啲一定跟考既日子/考生編號出,我兩日都好早所以知皮已收

佢地又on9,唔講幾號前會send哂email

話說你覺得自己當日表現點?

的確係選最top

咁只能怪自己不如人 anyway pass左既加油
冇email

我都無,五號考

5號

唉,已經廿五歲了

就快廿六添

都係就26,唔知仲有冇毅力考,5月9考,冇email
有無8/5之後考group discussion 巴打收到leadership interview email
真係希望未出完email...我9/5考
其實個考官睇中你既原因可以有好多

說話能力只係其中一項
5月8考今日收到
Leadership又foul走一大堆人啦
8/5考 收唔到
有冇人5號考既今日收到?
頂 點解會收唔到
有冇八號後既巴打收到?
收唔到
係咪今日收到E-mail都係2/6考leadership
係咪今日收到E-mail都係2/6考leadership

我5月31號
gi 2號考
5月5 GI
6月1 leadership
自問講到1999 應該唔關語文事
利申 DSE oral 3 大隻靚仔
5月5 GI

想問6/1 1445是咪最後一個time slot?

今日都係c

咁係佢,咁後生已經係senior

今日考完, 真係好靚仔

係咪坐右邊黑黑地咀唇薄薄果個

點解咁嘅表情

今日都係c wo佢,黑黑實實一表年輕有為相

巴打都係c?btw,佢講野都幾細聲
5月5 GI

係咪你同組果d廢咋
有冇9號考嘅人收到email
5月5 GI

唔係 有4點9
5月5 GI

6月2 1645
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞