2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike
出左既巴打仲巿幾耐考leader?
想睇下仲有幾耐操體能(如果過到)

2 weeks
出左既巴打仲巿幾耐考leader?
想睇下仲有幾耐操體能(如果過到)

2 weeks

上次關員肥左體能,希望今次有進步
你地Leadership 諗住著咩去?
你地Leadership 諗住著咩去?

一定係sportswear la
有無巴絲上年考過leadership exercise?
大約咩玩法?
冇email
8/5考GD,今日岀信2/6LE

Leadership 同體能一齊考?

Leadership 同體能一齊考?

leadership考完即日知pass唔pass, pass到就直落體能

5月11,冇email
想問下流程係唔係咁:
1. 報到
2. 分組睇邊個board
3. 中文討論
4. 英文討論
5. 走人等email

全程大概兩個鐘左右就完?
想問下流程係唔係咁:
1. 報到
2. 分組睇邊個board
3. 中文討論
4. 英文討論
5. 走人等email

全程大概兩個鐘左右就完?

yes
有冇8號後巴打收到EMAIL
今日係咪出到8號
今日係咪出到8號

唯有係希望只係出到八號
冇email

我都無,五號考

自己滿唔滿意表現先
講左幾次野
今日係咪出到8號

唯有係希望只係出到八號

我都係8號後 希望聽日收到
冇email

我都無,五號考

5號
痴線,好老實講,唔係自大,但自問講得幾好,討論時都好好態度,都收唔到email 究竟咩事??

除非佢係每組簡最top果2、3個

利申:5月4考,dse 中文口試5* 英文口試5
痴線,好老實講,唔係自大,但自問講得幾好,討論時都好好態度,都收唔到email 究竟咩事??

除非佢係每組簡最top果2、3個

利申:5月4考,dse 中文口試5* 英文口試5

會唔會未出哂咋 (打飛機)

難啲,通常呢啲一定跟考既日子/考生編號出,我兩日都好早所以知皮已收

佢地又on9,唔講幾號前會send哂email

話說你覺得自己當日表現點?
五月四考生 中英文都只係講左一次 一分鐘到 有帶出新論點有回應人冇唔同意人 有舉現實例子 有收email下round
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞