2017報考海關督察討論區

1001 回覆
4 Like 18 Dislike

江sir

我冇留意佢嘅名,其實佢係senior inspector?

真係好靚仔
係,兩粒一條

佢係唔係唔會轉board?

今日都係c

咁係佢,咁後生已經係senior

今日考完, 真係好靚仔

係咪坐右邊黑黑地咀唇薄薄果個
上年考完大SIR 叫我地要練好體能
結果好似成組PASS晒

咁撚好
但上年唔係即時就知pass唔pass喇咩

考完group discussion要等email
之後考leadership先會即時知pass唔pass
pass就考體能

我冇留意佢嘅名,其實佢係senior inspector?

真係好靚仔
係,兩粒一條

佢係唔係唔會轉board?

今日都係c

咁係佢,咁後生已經係senior

今日考完, 真係好靚仔

係咪坐右邊黑黑地咀唇薄薄果個

點解咁嘅表情
有無早考既巴打有消息?

小弟2/5 (第一日) 考,宜家未收到,差唔多2個星期了
有無早考既巴打有消息?

應該今個禮拜內既, 唔駛擔心
聽日考 我見有啲巴打話一條題目分中英文考?定係我誤會左?
聽日考 我見有啲巴打話一條題目分中英文考?定係我誤會左?

你誤會左
考完
中:大灣區發展
英:shopping paradise / HK lack of attraction
邊日係gp disc 最後一日??
有無早考既巴打有消息?

我都係第一日考

聽講係19號

聽講係19號

廿日都唔洗就考晒萬幾二萬人咁勁..

聽講係19號

邊到搵萬幾二萬人pass written I

聽講係19號

知唔知大概幾多人/幾多成pass
考完
英:shopping paradise / HK lack of attraction

遇著中文嗰題真係死得

聽講係19號

有二萬人報 一半pass都有一萬人呀

聽講係19號

好似Foul 7成
考完

巴打我同你中英相反
Board A

聽講係19號

以我所知就無二萬人報
萬五都唔知有無
合格率都無咁高
in左既巴打著full suit定smart casual都ok?
話時話,第一日group in是咪應該要今日收到email? 利申咩都收唔到
in左既巴打著full suit定smart casual都ok?

兩樣都有人著

聽講係19號

以我所知就無二萬人報
萬五都唔知有無
合格率都無咁高

原來頭兩關foul咁多人??
written I 如果foul 6成,group in foul 7成
咁加埋都foul左 8成幾

兩樣都有人著

我見suit多d

條link死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞