[IOS/AN] 少女前線 槍娘[13] 日日都係聖造日

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
手頭上RF有ntw20,sdv,ptrd,莫辛,春田,M14,sv-98同m1加蘭得,練緊Sdv,想問之後應該練邊把?

巴打咩練度?

咁睇M14係必練 平a狙泛用性太強
其餘係所謂炮狙
在新手核心難求時sv98亦係選擇
春田有專武 係1-4N 需要配備專武而且校準強化後先好用

巴打既高星炮狙高倍數技比較多 (ntw ptrd)
魔方活動已完 回歸常規推圖時10幾秒前置既大炮實在太少機會出場

佢個sdv應該係SVD
有佢仲駛乜練SV98同春田

練 都練
玩咩佢選擇
我只係講晒d可能性
我有10把步槍>Lv90 我上面建議既都有練
好感動阿 2個幾月第一個金光瞄

是非洲的Friend呢~
開始唔知有咩好做 日日掛後勤

我都係前幾日先出咗第一個
手頭上RF有ntw20,sdv,ptrd,莫辛,春田,M14,sv-98同m1加蘭得,練緊Sdv,想問之後應該練邊把?

巴打咩練度?

其餘係所謂炮狙

魔方活動已完 回歸常規推圖時10幾秒前置既大炮實在太少機會出場

佢個sdv應該係SVD

練 都練
玩咩佢選擇
我只係講晒d可能性

Thx 巴打,我第一梯隊44lv-52lv,係1xRF,2xAR,1xSMG,1xHG

巴打咩練度?

其餘係所謂炮狙

佢個sdv應該係SVD

練 都練
玩咩佢選擇
我只係講晒d可能性

Thx 巴打,我第一梯隊44lv-52lv,係1xRF,2xAR,1xSMG,1xHG

太雜,新手最好四擴後先入HG

我都係前幾日先出咗第二個
除左人形既聖造日
會唔會有裝備既聖造日?
波波莎又射爆左 server
除左人形既聖造日
會唔會有裝備既聖造日?

目前好似未有過 所以資源就快爆就造著裝備消耗下先

抽到都俾好少少既數值我啦 校準數值出最低俾我

校滿一個用幾百卷

校滿一個用幾百卷

非洲人如我 想校滿成日都清倉咁

校滿一個用幾百卷

非洲人如我 想校滿成日都清倉咁

真非洲人邊有金裝可以校
新手lm

3星以下見得下人ge
rf: m14 sv98 加蘭德 g43
hg:ppk
mg: m2hb

主隊 升緊79式 湯哥 m14 97式
呢幾個升到80 到就諗住轉升其他槍
我手頭上有冇4星值得升
同埋有冇其他非洲戰神可以準備定升
新手lm
[img]https://holland.pk/75gskfmu[img]
[img]https://holland.pk/st95vzbq/img]
3星以下見得下人ge
rf: m14 sv98 加蘭德 g43
hg:ppk
mg: m2hb

主隊 升緊79式 湯哥 m14 97式
呢幾個升到80 到就諗住轉升其他槍
我手頭上有冇4星值得升
同埋有冇其他非洲戰神可以準備定升

可樂 mk23 AR小隊
又課左張月卡

比佢個double引左入局
又課左張月卡

比佢個double引左入局

我都想課黎聽下FAMAS結婚後把聲
係萌娘度聽左FAMAS求婚把聲好正 好認真
個個新手都歐洲嚟
終於出到MG5
如果我要組mg隊 仲要邊幾隻?
終於出到MG5
如果我要組mg隊 仲要邊幾隻?

99隻
個個新手都歐洲嚟

你識條春咩
想抽AR15新skin
但係呢排買左黑沙包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞