[韓國親子綜藝] 《超人回來了》討論區 3 建娜終於回歸啦!!

1001 回覆
39 Like 9 Dislike
冇留意開,其實呢家人係乜水?
兩公婆都係歌手 音樂人 當年係唯一一對真實couple 上我結 兩個又幾搞笑 所以都幾有話題感
幾年前細仔未出世 有帶埋大女拍左兩集超回 個女都好鍾意樂器
咁佢地每個性格唔同拍出黎既效果都唔同既,個人喜好啦呢啲嘢,就好似我自己咁一時時覺得ben好笑
鄭仁成日都幫gary唱feat㗎
最多人識係feat唱 不能分手的女人 不能離開的男人

老公趙正治之前同尹鐘信 夏琳組信治琳都好正
無左jamjam 陪佢
https://youtu.be/rsy0f5qt8GU
新一集radio star有sam阿爸講自己睇返ben仔講飛走嘅爺爺嗰集超回睇到喊

Feat. 扮美國同韓國蠢be嘅阿爸
我都記得佢哋有上過超回咁快又咁大個
建厚真係好鍾意蜘蛛俠
仲有佢對花花手
https://www.instagram.com/p/CFRaB_ghAo_/?igshid=kn2zhwlz2j1i

點解要咁對William
剪返之前個髮型得唔得
我諗起呢張圖
Anna 都開youtube channel 兩夫妻齊齊做youtuber
睇黎娜恩建厚未有咁快回歸超回
唔明點解唔用同一個channel
一齊互相增加人氣仲好啦

等回歸等到絕望了
因為定位唔同?
有人都問點解會開channel
真係好唔中意佢個茹頭,明明短頭髮靚仔好多好想睇下佢依個時期嘅短頭髮,但佢大個緊
點解可以咁似

笑死
我懷疑佢地係拎住蘑菇朱古力或者Sam呢張舊相叫髮型師照住剪
anna youtube 片既style 有啲似vlog asmr
好正 又可以睇到진우腳仔
辣椒仔
岩岩睇左最新一radio star sam 話yumi 係生左ben 為左生三胎試左10次試管 ,仲流產左兩次 宜家keep 住日日係肚度打針 聽到都覺得辛苦 希望佢地快啲成功
好彩兩個仔仔咁乖 william 仲好期待細佬/妹妹既出世

一定好辛苦 無法想像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞