tomorrow's leader 我屌你老母臭閪

115 回覆
40 Like 4 Dislike
屌依家做緊 想問下有冇人係魚露教

我都做緊

here
Crystal臭西

Crystal 好好j 嫁
屌佢老母 聽日要返學交 on99

交turnitin算鳩數啦,佢見你冇交hard copy就會去check turnitin,好似係

交turnitin算鳩數啦,佢見你冇交hard copy就會去check turnitin,好似係

唔係28都交得咩
識奶西 A 咗
我之前都係因為趕呢份paper
唔夠時間溫第二科(果科仲要派grade科黎,身邊朋友個個A+)

正一濕鳩垃圾科

只係你唔識分配時間

最後一星期先出guildline,交1500 words report +
exam period 第一日即有exam

唔識分配時間? 

利申:CGPA 長期 3.8 above
連呢科鳩濕tomorrow's leader都 A (不過照屌)

巴打咩科?
星期三betty揮手
推一推 大家咩grade
推阿
B+正正常常
Year 1啲濕鳩科同垃圾CAR讀黎嘥時間+爛grade
B+

爛臭閪paper阻撚住人溫書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞