tomorrow's leader 我屌你老母臭閪

115 回覆
40 Like 4 Dislike
你個名

巴打fce?

睇你個名就記得佢上1000啲英文, 完全係中文嚟

全程嬉皮笑臉
你個名

巴打fce?

睇你個名就記得佢上1000啲英文, 完全係中文嚟

全程嬉皮笑臉

指住你黎笑
好多人講 1500字 垃圾啦 一晚搞掂
冇錯 1500字真係好簡單 但係佢要求係好撚鳩柒難
要黎750字 寫5個concept 再將佢elab同self再同leadership既關係 再比例子 根本諗cut字都諗到2046
再講 19號最後一日完果科 28號考DSE m2整個課程既野
即係9日要搞掂呢兩樣野
唔係唔得 都唔係難 但真係chur
何況樓主又唔係話做唔到 都係屌鳩tmr leader呢科

利申:小強弟子
好多人講 1500字 垃圾啦 一晚搞掂
冇錯 1500字真係好簡單 但係佢要求係好撚鳩柒難
要黎750字 寫5個concept 再將佢elab同self再同leadership既關係 再比例子 根本諗cut字都諗到2046
再講 19號最後一日完果科 28號考DSE m2整個課程既野
即係9日要搞掂呢兩樣野
唔係唔得 都唔係難 但真係chur
何況樓主又唔係話做唔到 都係屌鳩tmr leader呢科

利申:小強弟子

十分認同
上年betty教

靚grade嗎
crystal 教 , B+
上年betty教

今年佢教我
上年betty教

靚grade嗎

篇文鳩作
上堂唔撚理佢
拎b
1500字咋嘛
將PowerPoint內段寫成完整句子都有1000字啦

呀師兄 你知唔知咩係ppt呀?
好似好多fce
好似好多fce

4樓既朋友
Crystal把聲好正
好似好多fce

crystal 教 , B+

Crystal 好唔好GRADE
照copy powerpoint
利申:做緊
上年betty教

靚grade嗎

篇文鳩作
上堂唔撚理佢
拎b

聽講有人係esfq寫臭佢, 之後佢connect 寫左封信,內容係good luck to yr reflective report,最後條友D左
上年betty教

靚grade嗎

篇文鳩作
上堂唔撚理佢
拎b

聽講有人係esfq寫臭佢, 之後佢connect 寫左封信,內容係good luck to yr reflective report,最後條友D左

ESFQ果到寫明
Written comments are compiled into a list without student identification.
上年betty教

靚grade嗎

篇文鳩作
上堂唔撚理佢
拎b

ESFQ果到寫明
Written comments are compiled into a list without student identification.

本身都係呢個原因寫臭佢, 但聽到個件事就驚驚, 搵藉口叫學校開返再寫過
上年betty教

靚grade嗎

篇文鳩作
上堂唔撚理佢
拎b

ESFQ果到寫明

本身都係呢個原因寫臭佢, 但聽到個件事就驚驚, 搵藉口叫學校開返再寫過

聽講有人post 左Betty 封email 上secret,啲人恥笑佢啲grammar mistake
1500字唔多 亦都無人逼你臨考試先做
3cred淨係做1個project+1500字仲想點
利申做一晚執一晚A左
有冇ching知Joycelyn Lin咩料
1500字唔多 亦都無人逼你臨考試先做
3cred淨係做1個project+1500字仲想點
利申做一晚執一晚A左

冇人逼,不過邊個唔係完在sem先得閒做呀
從來冇屌過1500字好撚多喎 一直屌緊個course on9
上年betty教

今年佢教我

同學
屌依家做緊 想問下有冇人係魚露教
想問下頭5個concepts 係咪寫下definitions 同examples??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞