黃毓民要搞掂埋鳩達同陳云,呢次可能真係退休啦

197 回覆
9 Like 0 Dislike
岩岩睇完marco 個post

一直都話某人只係為咗食政治飯,毓民點解當時要黐埋去
當時係高登講仲俾人屌係泛民左膠

選舉前好多人叫毓民唔好痴埋去云伯度架

毓民自己唔聽, 自己都有野心壟斷本土食晒五區

咁衰左, 都係毓民自找的呀

如果當初唔到用熱狗用本民青同未痴線既何志光,成個格局唔同曬

毓民始終係讀歷史同埋係上一輩既人
會覺得陳雲同城邦論吸引過港獨係唔出奇既

最大隻狼狗
但而家熱血好似課金可以自負盈虧啦喎

搵左條笨柒大水喉 牛佬

最大隻狼狗
但而家熱血好似課金可以自負盈虧啦喎

熱狗自稱 佢個大香港早晨 日日有幾萬人聽live

點解仲要黃教主個個月 sponsor佢3皮野

假人數要寫幾大都得

咁又無得比毓民用

本民青嗰邊, 係真港獨,
佢地唔得閒同毓民玩五區公投遊戲

打錯字呀,阿青山會長。

本民青嗰邊, 係真講獨,

咁又無得比毓民用

本民青嗰邊, 係真港獨,
佢地唔得閒同毓民玩五區公投遊戲

打錯字呀,阿青山會長。

本民青嗰邊, 係真講獨,

你不斷將大話,抹黑重覆100次都唔會變成事實

大把人己經係抬面 抬底 做緊野

而唔係陳雲根個套 大中華膠2.0

打工都係做緊野。

要返工,不了!

繼續FF落去啦,五毛狗狗!
泰博能唔能夠係呢件事上面獨善其身,專注政治呢?
泰博能唔能夠係呢件事上面獨善其身,專注政治呢?

錢銀問題。

無錢咪無資源。

戰爭打仗不嬲都係資源問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞