戒丁三個幾月 好似變左新人類!

25 回覆
11 Like 14 Dislike
精神 自信 能力 上升呢d唔洗講
成身好似充滿力氣 有隻老虎係面前都打得死
成個人唔同晒
要keep住 呢世都唔可以洩咗道氣
支持
咁有無屌閪
戒3個月個人就會出現幻覺
打老虎同打j, 我寧願打j
幻愛🥰
真唔真啊
樓主個腦已經俾精蟲侵蝕咗
講下方法 我唔係睇書/戒色文
每日抽少少時間冥想/打坐
然後某一日好似條天線接通宇宙咁叮一聲
各種方面大幅提升 好似脫胎換骨咁
耐無用,零件會虧
樓主諗住幾時洩洪
唔做好保養, 下次要用時先知用唔到就PK......

小心掂下都噴出來
幾時屍解成仙
剛剛j完
沖埋個涼訓撚左喺度
隨心所欲,人生就應該係咁
戒J Telegram群
https://t.me/joinchat/EMOE2Ulb4sxDctTi6g3A-A

中醫:腎虛百病叢生
精既作用係用黎滋潤五臟六腑,所以丁得多會導致整個五臟六腑變差,就會出現好多症狀。
每射一次就傷身一次,包括做愛,夢遺(含精量唔多),而節制打J只不過係延遲你出症狀既時間/嚴重程度。

每人體質唔同,症狀都唔同,以下為最常見:
早洩,變樣哀,猥瑣,臉色灰暗,自卑冇自信、腰痛
腦力下降,暗瘡,有口氣,脫髮、耳嗚、任何神經症
體臭,易怒,夜尿,表達能力差,社交恐懼症,雙眼無神,前列線炎

戒丁必睇資料:

戒為良藥
https://www.qiusuoo.com/2

戒J需知:

戒J後3個月內症狀加重/加深屬正常,係戒斷反應

身體恢復過程並唔係直線上升,而係好似過山車咁上下移動,會不斷由壞轉好,好轉壞,但隨著時間既增長,身體會慢慢恢復,症狀慢慢消失

夢遺唔當破戒,意淫都傷身,睇AV唔J一樣咁傷身 ,中醫:心動則精自走

做愛都傷身,所以我地戒J恢復身體,身體好虧既戒返2年,之後再節制性行為,咁就唔會出症狀,飛翔老師推薦一月2次,就是腎氣充足的情況下,這樣對身體傷害較小。

戒色唔係做和尚,係先禁慾養返好個身體,再同老婆/女友節制性生活,咁就唔會出症狀

叫雞係比打丁更加嚴重既邪淫,如果你忍唔到,寧願你打丁,都唔好叫雞

戒丁期間扑野唔算破戒,但你本身既症狀,唔洗諗住會恢復

戒丁最好既方法就係睇戒色文章,想成功戒J就將(戒為良藥)睇一次
學習提升覺悟,覺悟降伏心魔,唔睇(戒為良藥),基本上只係等破戒
聽講耐冇打丁性能力會下降
最多試過戒半個月
適量打J 有助保持前列腺健康
Between , 三個月唔出火應該都已經夢咗遺

廣告叫你剪左佢
丁三個幾月 好似變左新人類!

一年打兩三次
仲未有J圖
係咪堅
睇個咩戒J post
D人戒咗之後個樣因為精神咗
所以好似靚仔咗
琴晚先比姐姐坐完
適量囉
但你戒之前真係冇節制既咁咪改善下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞