[跑online]集中討論區(10)-14週年快樂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
屌又開口中
即刻遇到外掛
仲有HC場本身都難跑完
dllm on.9 HC點跑
生存其實唔太難跑完
除左魔書
試為《跑Online》設計一個全新類型的活動。活動方案須充份考慮「遊戲現狀」、「官方資源」以及「IT技術支援」,以確保活動進行及派獎是「具體可行」及「現實」的。(字元上限為1500)(TR頻道會參照本題答案,選出最認真填寫問卷的15位參加者) *
進階思考提示:在活動獎品方面,應同時保障及平衡「新玩家」、「老玩家」、「官方」以及「韓方」四類基本持份者的權益,並小心處理與版權方有關的虛寶道具。在活動難度方面,理想情況得設定為能讓「新玩家」輕鬆融入,同時具備適合「老玩家」的挑戰性的程度。另一方面,活動玩法除了需要有「創新」和「眾樂」的元素外,亦建議進一步考慮合服以後,「香港」及「台灣」兩地玩家各自的優勢及限制。作為《跑Online》的活動,活動應以提升玩家活躍度(如:上線時間、鼓勵登入)或增加遊戲曝光為基本目標。在擬定活動玩法、難度及獎品後,理想情況下應讓三者環環緊扣,並且安排合理的關係。一般情況下,要求參加者投入努力較少的活動應安排較為一般的獎品,反之亦然。最後,活動方案應有基本的道德考量,活動設計應保障玩家的私隠,同時不得違反港台兩地的商業法例。根據《賭博條例》(第 148 章)及其附屬規例(第 148A 章),任何人如在香港舉辦推廣生意的競賽,必須先向民政事務局局長委派的公職人員申領《推廣生意的競賽牌照》,故含有「抽獎元素」的活動設計是不建議的。

真係cls
以為見到中文paper3
直接無視佢算啦
唔洗搞咁多嘢,跟韓跑出100tr全維修槌搞掂
派啲狗屎垃圾就想搵人幫佢諗活動
打都傻 直接打左句
以後唔好再比tr頻道搞活動就算

一針見血
+1.... 我都只係想跑完場
玩左幾場
極速競賽應該算比較入門
完全唔好掂加速板就得
再求神拜佛同場嘅人都係咁
屌場場都有掛點撚樣完場呀
新手啱啱玩返
想問下轉蛋幣抽夠100點解唔俾我換嘅
佢話我未持有所需角色
即係我要先有緣迕先換得?
明明個目錄都冇寫話要
屌佢又唔早講
fake我抽多勁多次
執柒左佢啦 活動要人打1500字
隻game又多掛機多外掛阻鳩住拎reward
+1
點解12秒唔識自動彈
但有啲圖就識set做分幾鐘自動彈呢?
唔通要照顧啲"唔影響其他玩家"既好人外掛玩家?
明知hc得個幾個圖,set下time limit洗你幾耐呀it狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞