[跑online]集中討論區(10)-14週年快樂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
慘得過你連自己個帖都唔識爬

原來淨係DEL你一個嘅帖真係陰鳩公囉
「洗唔洗我講一句話就即刻搵位remove我個帖」
原來remove唔喺 delete
漲知識了
想知p狗賣2nd卷裝係咪全部都係課金課返嚟
係嘅話仲唔去平反?唔係話畀人屈正常人都有反應㗎咩
而家p狗畀admin亂踢呀 你哋咁都忍到呀?
咁易升咪周街都10%
你自己講report然後admin覆你report都心虛
到你自己問你自己個post有無比人report,班admin答你有人report或巡視就處理都係心虛

話人唔爬文點知原來個post主都喺唔撚識爬文

千默狗成日spin嚟spin去心虛啊?
幾時還P狗一個清白呀定千默團員割蓆
點解我爬咗你篇文幾次都睇唔到admin有實際話過你個post係被report
依家個情況似你班千默狗唔服pale被踢針鳩班admin多啲
依家似喺邊個唔成熟

順帶一提GROUP嘅帖會顯示上去FB主頁
再串千默狗們佢哋就冇曬臉啦
人哋喺FB好有臉㗎

可惜全部臉都喺圍爐
今日抽到個塔利亞推進
唔好避我問題啦 p狗2nd卷係咪全部都係課金啫 想知幾套ss都無限貨要課幾多
咁你知唔知桐谷美雪有冇幫p狗賣裝?
求救 岩岩用pps課左300點
但係佢彈左個唔知咩唔安全既野出黎
入account發現冇點同埋銀行扣左錢 可以點算
算尻數啦你 唔好再係到為自己同埋千默團友平反啦
大家都會咁諗係因為你地平時做個d on99野 搞到個團名臭撚哂
日撚日係facebook圍爐 一個比人屌 成團人出黎護主
你地做過乜尻人地有眼睇嫁
Cap圖Report比官方
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞