[跑online]集中討論區(10)-14週年快樂

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
今日開4個罐,中咗2個燈籠
我岩岩都中了
不詳全套,全套有extra怒值,怒時
係咪攻速唔夠? 皇家個爆火加攻速都幾Key
果dll裝返都唔得
係關於ie嘅extension
好鬼廢嘅野del左真係搞唔返
我諗人地如果係唔認真唔在乎 就唔會日日都覆啲私怨撚啦 我淨係知有條私怨撚個個po都追擊緊千默 無人覆佢又會自己開緊新留言追擊 煩到嘔 咁鍾意追擊 好心佢自己獨立開個新po追擊
而家有咩方法拎到?
屌 頭先食道具鎚佢lag ser 我禁多一下佢食左我2個
去搵線上服務 佢話佢個server好正常 問係咪我問題
又多隻露底
之前見你都仲會扮下相對中立

你望返我咁多個留言
我應該一次都無提過千默依兩隻字
一直笑緊個幾隻完全無logic既腦殘護航

係fb gp有一班狗幫口就咁惡瘋狂留言狙擊開po既人
無人覆就開新留言
我做返同一樣野咋
係到就扮死狗
仲話唔係博同情
仲有唔好講到我地睇到你地護主唔覺得煩咁
多數復左2日
我唔係講緊你 我講緊隻p牌私怨撚一直都話緊佢私怨好撚煩 點解講完又講 個個po講
我諗佢
無人覆佢又會自己開新留言追擊 喂咁似千默狗喺fb圍爐做嘅嘢
你唔叫佢哋開個新po追擊marco嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞