日本夾左一堆公仔返嚟,唔知有冇人有興趣

210 回覆
18 Like 8 Dislike

通常唱定幾千yen先開波

一千yen 都夠玩一部 btw 我玩個啲全部有個牌仔掛係到,你唔夠錢要唱錢個陣可以將個牌拮入去入錢個位到比啲人知你去左唱錢,咁當然喇,人地理唔理你係一回事,不過好多日本人都好有禮貌唔會無視無既

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

無記錯sega 就會有? 定namco先有? 你池袋集中個3間係咩名?

Sega round1 adores

round 1 好似聽聞唔錯
adores 有冇伏?

冇伏,不過都prefer去round 1
最易
Sega設定最難 ,但有d景品係佢先有
同埋staff好nice

試過一次sega玩左幾千yen都夾唔到
諗住走之時有個staff主動過嚟
Set好哂一下夾到,之後再set多一部比我玩
又係一下攪掂

前提係要洗得多錢
同靚仔

一千yen 都夠玩一部 btw 我玩個啲全部有個牌仔掛係到,你唔夠錢要唱錢個陣可以將個牌拮入去入錢個位到比啲人知你去左唱錢,咁當然喇,人地理唔理你係一回事,不過好多日本人都好有禮貌唔會無視無既

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

無記錯sega 就會有? 定namco先有? 你池袋集中個3間係咩名?

Sega round1 adores

round 1 好似聽聞唔錯
adores 有冇伏?

冇伏,不過都prefer去round 1
最易
Sega設定最難 ,但有d景品係佢先有
同埋staff好nice

試過一次sega玩左幾千yen都夾唔到
諗住走之時有個staff主動過嚟
Set好哂一下夾到,之後再set多一部比我玩
又係一下攪掂

前提係要洗得多錢
同靚仔

屌你 唔撚怪得之我咁易夾到

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

唔係開group咩?

係呀你tg搵左我先喇,或者你留tg我搵你

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

唔係開group咩?

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

唔係開group咩?

或者我再講清楚少少今個post嘅目的

我唔係要做大愛撚,做善事拎光環
我只係諗住幫d公仔搵一個真心鍾意佢地嘅主人
我set$80依個價錢只係成本,冇諗過賺錢
同埋咁嘅價錢出街應該買唔到咁嘅size嘅公仔
如果$80都唔願意付出,我會質疑你有幾鍾意個公仔
如果免費就攪到d公仔cheap哂,唔矜貴

去到最後賣唔出只有捐出去
但捐出去我又唔可以確保個小朋友愛錫個公仔
又或者根本落唔到小朋友手上
被果d所謂慈善機構變賣換錢

其實我內心都幾矛盾
https://t.me/joinchat/AAAAAAwgMfuk4bFxbEENpA

香港夾公仔攻略心得景品交換買賣谷開左喇, 鐘意就自己入黎交換下心得情報
SORRY 上面比錯LINK

https://t.me/joinchat/AAAAAEG6fEWmjSUYfEDKwA

依條先係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞