日本夾左一堆公仔返嚟,唔知有冇人有興趣

210 回覆
18 Like 8 Dislike
我果陣夾左妹多貓咪老師

我勁鍾意佢! 但我唔識夾,白交學費
我果陣夾左妹多貓咪老師

我勁鍾意佢! 但我唔識夾,白交學費

超得意 同埋小白
細細隻果d可以叫店員幫手拎出小小
想要唐老鴨
可以俾錢另外加屋企一啲舊公仔換
本身屋企既舊公仔都準備捐
想要唐老鴨

見到有巴打hold左
真係支持大家捐公仔玩具俾無能力既小朋友
我果陣夾左多貓咪老師

咩嚟?

上網搵下 貓咪老師

哦,原來係佢
佢講嘢好低b

我係貓奴先咁鐘意貓
想要唐老鴨

見到有巴打hold左
真係支持大家捐公仔玩具俾無能力既小朋友

樓主有冇夾公仔教學?
樓主有冇夾公仔教學?

Rule number 1
帶夠錢
樓主有冇夾公仔教學?

Rule number 1
帶夠錢

樓主有冇夾公仔教學?

rule two : 唔好按常理出牌
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人
差夾到又無曬錢 要唱既時候又俾其他人夾左就
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人
差啲夾到又無曬錢 要唱既時候又俾其他人夾左就

日本夾公仔真係又易又抵玩

哇好q呀鯉魚王
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

通常唱定幾千yen先開波
樓主有冇夾公仔教學?

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

一千yen 都夠玩一部 btw 我玩個啲全部有個牌仔掛係到,你唔夠錢要唱錢個陣可以張個牌拮入去入錢個位到比啲人知你去左唱錢,咁當然喇,人地理唔理你係一回事,不過好多日本人都好有禮貌唔會無視無既

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

一千yen 都夠玩一部 btw 我玩個啲全部有個牌仔掛係到,你唔夠錢要唱錢個陣可以將個牌拮入去入錢個位到比啲人知你去左唱錢,咁當然喇,人地理唔理你係一回事,不過好多日本人都好有禮貌唔會無視無既

最好有二個人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

一千yen 都夠玩一部 btw 我玩個啲全部有個牌仔掛係到,你唔夠錢要唱錢個陣可以將個牌拮入去入錢個位到比啲人知你去左唱錢,咁當然喇,人地理唔理你係一回事,不過好多日本人都好有禮貌唔會無視無既

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

無記錯sega 就會有? 定namco先有? 你池袋集中個3間係咩名?

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

無記錯sega 就會有? 定namco先有? 你池袋集中個3間係咩名?

Sega round1 adores

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

Sega round1 adores

round 1 好似聽聞唔錯
adores 有冇伏?

我最驚咁樣
通常單拖

單拖唯有銀彈戰術

認真唔知有咁嘅嘢
如果比我撞到可能會照玩

好彩比你講一講
唔係就失禮死人

唔係開group咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞