日本夾左一堆公仔返嚟,唔知有冇人有興趣

210 回覆
18 Like 8 Dislike
搭單問下 東京嘅話邊到夾好

池袋,夠集中

池袋定秋葉原好?

冇記錯池袋有3間喺埋一齊
夠哂集中

池袋,夠集中

池袋定秋葉原好?

夠哂集中

印象中秋葉原3間sega , 隔離有間namco , 但係冇round 1 個啲,唔理喇池袋係秋葉原隔離姐

Google translate 博一博
地址應該寫中文定英文?

英文

佢地普通英文都聽唔明

咁真係有d難度

佢仲要問清楚埋入面咩黎 連講公仔既英文佢地都唔明

又要問,又要唔識
真難服侍

好彩識一兩句日文 自學學返黎

應該點講?

想講咩先 我都係睇動漫學返黎 有咩好得過有個識日文既女朋友幫我做翻譯

有咩技巧?張野勁重,個夾完全夾唔起條尾

直接夾隻野等佢fing下fing 下 fing 落黎? 試下夾尾近身個位

我想要右邊個隻呀
仲有無呀巴打
有冇興趣開個tg group 傾, 等大家可以分享下夾到咩同埋可以交換呀,賣呀個啲都方便啲, 依個po好易沉

個夾好似有下降限制,淨係可以去到條bar個位?
試過成功一次,用左千幾yen
有冇興趣開個tg group 傾, 等大家可以分享下夾到咩同埋可以交換呀,賣呀個啲都方便啲, 依個po好易沉

多d人先啦
開個group得我同你都冇意思

我想要右邊個隻呀
仲有無呀巴打

有巴打hold咗

池袋,夠集中

池袋定秋葉原好?

夠哂集中

印象中秋葉原3間sega , 隔離有間namco , 但係冇round 1 個啲,唔理喇池袋係秋葉原隔離姐

秋葉原好分散
仲要唔大間
池袋幾間都大嘢

唔記得左,夾左幾下,郁都唔郁

唔記得左,夾左幾下,郁都唔郁

我上次成功都係執人死雞
都要千幾yen
之後見到哩款機即走,太難

池袋,夠集中

池袋定秋葉原好?

夠哂集中

秋葉原好分散
仲要唔大間
池袋幾間都大嘢

咁去池袋探下路先, 想去世界最大個間夾公仔店但係好似幾難去

多d人先啦

有巴打搵左我喇,諗住可以集中咁分享同傾下啲攻略個啲

池袋,夠集中

池袋定秋葉原好?

夠哂集中

秋葉原好分散
仲要唔大間
池袋幾間都大嘢

咁去池袋探下路先, 想去世界最大個間夾公仔店但係好似幾難去

Everyday好鳩遠,喺埼玉縣
睇過有youtuber介紹

多d人先啦

有巴打搵左我喇,諗住可以集中咁分享同傾下啲攻略個啲

你整啦
我唔識

淨返4隻

淨返4隻

想要右下 one piece 迷

淨返4隻

想要右下 one piece 迷

一律 80
真心鍾意留tg約時間
我果陣夾左妹多貓咪老師
我果陣夾左多貓咪老師
我果陣夾左多貓咪老師

咩嚟?
我果陣夾左多貓咪老師

咩嚟?

上網搵下 貓咪老師
我果陣夾左多貓咪老師

咩嚟?

上網搵下 貓咪老師

哦,原來係佢
佢講嘢好低b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞