日本夾左一堆公仔返嚟,唔知有冇人有興趣

210 回覆
18 Like 8 Dislike

樓主我係日本都有夾你果隻唐老鴨
上次係大阪見到有個哥哥一野夾中左隻公仔
咁岩格黎有小朋友 就立即送左比個小朋友
個小朋友開心到跑走左
希望樓主捐比孤兒院啲小朋友啦
東京邊到有得夾暴力熊?

我喺大阪round 1夾
好心上面啲巴絲唔好同啲小朋友爭啦
你地有錢出去買都得啦屌
希望樓主捐比孤兒院啲小朋友啦

放心,賣唔出一定會捐嘅
大阪邊到有得夾
個小朋友開心到跑走左

開心到跑走左呢句好好笑
唔知點解
個小朋友開心到跑走左

開心到跑走左呢句好好笑
唔知點解

唔知大家有無去過千日前間Round 1
就係門口有個100yen 3個爪夾好大隻公仔果個
送左比個小朋友佢地就好快速咁跑左出去對面間野依鋪
似乎係屋企人食緊野 小朋友太悶跑左去睇人夾公仔
個小朋友開心到跑走左

開心到跑走左呢句好好笑
唔知點解

唔知大家有無去過千日前間Round 1
就係門口有個100yen 3個爪夾好大隻公仔果個
送左比個小朋友佢地就好快速咁跑左出去對面間野
似乎係屋企人食緊野 小朋友太悶跑左去睇人夾公仔
大阪邊到有得夾

千日前 round 1
我就係千日前round1度夾
貪佢夠大間,多款
我就係千日前round1度夾

我都夾左好多

夾左2隻小白 mooming 仲有樓豬隻duck
小白我都有試過,不過夾唔到
隻Donald duck夾左千幾yen
巴打可以考慮下 義賣
可能捐幾成賣公仔賣返黎既錢
咁巴絲又唔會因為想做善事而卻步
巴打自己可以收返夾公仔既成本
買、賣雙方都可以做善事

同埋善款都可以幫助多d唔同範疇既人
或者捐畀病人基金/流浪動物基金都得啊
[quote]
Same
夾公仔最易成功方法係等人地放棄個時你即刻去執二攤
我行藥妝店個時男朋友好無聊就去咗夾公仔鋪
點知比佢執二攤用700yen夾左隻Ted
小白我都有試過,不過夾唔到
隻Donald duck夾左千幾yen

我識小小日文
巴打可以考慮下 義賣
可能捐幾成賣公仔賣返黎既錢
咁巴絲又唔會因為想做善事而卻步
巴打自己可以收返夾公仔既成本
買、賣雙方都可以做善事

同埋善款都可以幫助多d唔同範疇既人
或者捐畀病人基金/流浪動物基金都得啊

其實我都只係賣80蚊,當收返個成本
同埋我相信而家香港地80蚊係絕對買唔到一隻咁嘅size公仔
冇諗過要賺錢,又唔係等幾十蚊開飯
我冇你諗到咁偉大,只係想幫d公仔搵個真係錫佢地嘅主人,如果唔收錢就變得唔矜貴
如果連80蚊都唔捨得出,又會幾愛隻公仔

所以賣唔出就直接捐出去
想問下唐老鴨仲有無 ?
Tg: do7bear
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞