黑科技?美神秘飛行物高速飛越中国

425 回覆
411 Like 7 Dislike
行完成個中國,部雷達係咪都Detect唔到?
點解咁耐仲未有前幾日好多人講既嗰張中國空軍中美邊境巡邏圖?
On9先真係會公開自己真正嘅軍事實力
幾好笑9.5/10
無人講嘅話中國可能都唔知有件咁嘅事
美:原來飛得太快同唔記得開識別,無人知,咁今次浪費曬D油
理論上係,只要係慢慢加速,最後速度幾多都唔重要
加速度計算單位係m/s^2, 一般會用地心吸力9.8m/s^2姐係一個G黎做reference
岩岩google,一般人可以承受約4G既g force
戰機機師經過訓練可以承受9G
google見到tesla加速度最快去到1.9個G
總之個G force唔好太大,理論上加速到任何速度都可以,只係時間問題

btw地球每秒都用緊108,000km/h公轉緊,但無加速度(用左黎做公轉既向心力)
你完全唔會有任何感覺
唔算特別快,戰鬥機大多都有呢個數
根本可能只係無人機
多謝指教
學到野
SR-72?
F22可呢個速度巡航

我班主任過去買lunch姐
兩三秒之後引擎可以打柴
民航機引擎同軍用引擎好大設計上分别

利申 做呢行
你做依行點會唔知以前launch過超音速客機
你自己查吓美國最快嗰㗎無人機去到幾快😂 google下
已經唔係第一次
無話唔知
只不過現役嘅民航engine唔會俾你過design limit
同埋exhaust gas temperature過高真係可以將部engine turbine成個熔咗
戰地風雲 2020 WWIII : 5眼聯盟 VS 中國
Battlefield 2020 WWIII : 5 Eyes Alliance VS China

不日上映 Coming Soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞