敢問加山傳播:誰是抗爭派?

56 回覆
22 Like 15 Dislike

//現在民主派會出選九龍西的候選人,包括社民連的岑子杰、現任立法會議員毛孟靜、民協的何啟明,而屬「抗爭派」只剩張崑陽一人。//

敢問加山傳播:點先算「抗爭派」?係由邊個去定義同埋判別「抗爭派」?

係咪噚日記者會嗰十六個人先係「抗爭派」,岑子杰、毛孟靜、何啟明就唔係「抗爭派」?

如果佢哋唔係「抗爭派」,咁佢哋係乜嘢派?妥協派定投降派?
拜山傳播
未協調就自己跳出嚟,到要退又退得唔光彩、說話有骨落地,如此格局心胸,難成大器
岑子杰毛ee都唔算抗爭派?我屌你老母
呢條友真心onL9好彩畀何啟明反超前佢

唔係打住本土派就一定有主角光環,睇佢初選論壇講啲嘢已經知難成氣候
加山傳播成班垃圾淨係想上位
酸撚到
毛ee係咪退左公民黨?
16已經退
咩事坐咗咁耐
冇留意
你地迫害我馮!!!
注意一下,唔係東方有內鬼,我哋根本唔會覺得電子票「先」實體票「後」。
所以何啟明係贏就係贏,無所謂反cup超車之說。
抗爭派只不過係某D初選參選人一齊自稱既派別姐
你大不了咪當係一個黨
想做政棍失敗
平時就做記者唔打
有選票入左議會就打
唔知而家輸左仲打唔打呢
佢除咗響議會入邊肢體衝擊,仲有乜嘢政治光譜同理念
應該請佢做保安
咁一係就正式搞個選舉聯盟或者組織,可以叫「抗爭聯盟」,而唔係自稱「抗爭派」、壟斷「抗爭」呢兩個字嘅話語權,然後喺自己擁有嘅喉舌媒體上面話九龍西剩返一個「抗爭派」,俾人一個強烈印象覺得你認為除咗你自己人之外其他人都唔係「抗爭派」
你on9?名黎架咋!又唔見你話梁天琦唔算民主派?
巴打你啱!
所以電子票流出單嘢好鬼
成班泛民傻閪衝出黎亂屌
小氣過方丈 btw佢都退咗啦 let it go
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞