作為一個魚拉突 咁既對手真係得啖笑

6 回覆
0 Like 2 Dislike
講真咁同直接宣佈曼入決賽有咩分別。

令我地班魚拉突 totally no mood to 捱夜睇波 嗱,我又分析下 首先切爾咩,唔好玩啦 西班牙野,,如果係切爾西就有可觀性(順便可以三打車狗)(不過算啦,下年社區盾又會見到面) 我真係冇睇過依隊野..

加上我地4大尖刀 朗尼,福仔,馬仔,mk 加上現役第一中場普巴.. 根本場場大炒,,,,

贏就一定..係睇下破唔破到得失球.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家決賽見

P.S.比d咁ga對手魚拉突..is侮辱..哈
社區盾係聯賽冠軍對足總盃冠軍喎
講真咁同直接宣佈曼入決賽有咩分別。

令我地班魚拉突 totally no mood to 捱夜睇波 嗱,我又分析下 首先切爾咩,唔好玩啦 西班牙野,,如果係切爾西就有可觀性(順便可以三打車狗)(不過算啦,下年社區盾又會見到面) 我真係冇睇過依隊野..

加上我地4大尖刀 朗尼,福仔,馬仔,mk 加上現役第一中場普巴.. 根本場場大炒,,,,

贏就一定..係睇下破唔破到得失球.咁一面倒ga比賽,我冇興趣,大家決賽見

P.S.比d咁ga對手魚拉突..is侮辱..哈

下年社區盾見面?
咁睇得起我轟
哈 好好笑阿 哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞