4月21日心事區🚬

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
日本仔廢到

好撚垃圾

系 chop波 慢到我都接到
老實講 人地係gel錯頭 但人地未入波都say左sor
要屌咪屌幾句囉似你發窮惡jer咁耐咩
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐

我初頭入黎已經比6m哥屌啦。。。

屌咩

want g
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐

屌咩

want g
聽手足講好似有大單野,上番水先
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐

屌咩

want g
垃圾6m走未呀 為你好咋
你唔識賭都係返去打份牛工算啦

人地學生

最衰都係你
楠神
想jer人結果比人jer番轉頭
惡有惡報牙

最衰都係你

sor囉
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐

屌咩

want g

岩岩佢兩個先嫌我小氣 半格唔派
楠神

好撚屎 chok西
楠神

腳軟就咪撚射
惡有惡報牙

收嗲啦
dup低頭望番自己條jer la
似乎同6m有仇,2寶d fd?

咩人我都屌㗎啦 唔爽嘅我又走 橫掂全個post都係你既人

我有得罪你?

無 之前又懶熟咁 之後十門口九唔應 淨係理你個香香公主同埋金世正吖嘛

見到會覆wor,佢地推得快,唔通我唔追post我有錯?

無 你實無錯

等你出黎發窮惡呀 上次豬完20k有陰影
等你出心水全買對家一定發過豬頭
楠神

廢到系咁 見到日本仔射都feel到出事
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐

屌咩

want g

岩岩佢兩個先嫌我小氣 半格唔派

佢應該係買左2:1姐..唔係話你唔派既..我估
唔關事既咪火上加油啦-.-
想問加時個陣買客晉係咪無走盤?
似乎同6m有仇,2寶d fd?

咩人我都屌㗎啦 唔爽嘅我又走 橫掂全個post都係你既人

我有得罪你?

無 之前又懶熟咁 之後十門口九唔應 淨係理你個香香公主同埋金世正吖嘛

見到會覆wor,佢地推得快,唔通我唔追post我有錯?

無 你實無錯

等你出黎發窮惡呀 上次豬完20k有陰影
等你出心水全買對家一定發過豬頭

支持
惡有惡報牙

收嗲啦
dup低頭望番自己條jer la

記住你講過啲咩

如何走?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞