4月21日心事區🚬

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
見到啦?可以由gel頭去到集體屌返人轉頭

Gchi 退po 另起爐灶

出心水姐 邊有料另起爐灶
陳瀅好慘

好想屌次陳瀅

6m有道理 cfu都講過

誰輕輕叫喚我

師父評下理

不了 我上黎po 事後玩下野咋 我退左po好耐

師父唔是好憎gel頭架咩=.=

我學左事不關己

Sorry cfu 之前有份罵你

不鳥
同你地都唔係幾岩傾

呢啲見風使舵嘅人 ky繼續痴多啲 bye

請你一定要BYEBYE
我係未2:2果陣已經say sorry,講左以為完場,非刻意gel
既然道左歉,6m說話都仲有骨,咁無問題,我走

請你一定要BYEBYE

支持唔好再入番黎
2:2

6m有道理 cfu都講過

誰輕輕叫喚我

師父評下理

我學左事不關己

不鳥
同你地都唔係幾岩傾

同me岩傾嗎

請你一定要BYEBYE

支持唔好再入番黎

呢句真
我係未2:2果陣已經say sorry,講左以為完場,非刻意gel

我走㗎喇 你唔好走

玩留
其實KY係GEL左
但佢又講左SORRY
屌又屌左 SOR又SOR左
件事就咁完咪得囉
你地諗下之前個個咩撚野傻子講完SORRY都大和解左啦

都係個句 覺得唔爽咪BLOCK左佢

借題發揮
難得一個大好機會
3:2

我走㗎喇 你唔好走

你都玩留

誰輕輕叫喚我

師父評下理

我學左事不關己

不鳥
同你地都唔係幾岩傾

真心同你道歉,入唔入返黎唔緊要
2:2

好睇過啱先個90分鐘
3:3

師父評下理

我學左事不關己

不鳥
同你地都唔係幾岩傾

真心同你道歉,入唔入返黎唔緊要

我好少嬲人咁耐既...
再講我唔會特別記得邊個話我
[url][/url]
之前有次咪又係有人gel頭...道左歉都有繼續留係到吹水
咁佢又即刻道歉左又唔係有心

真係無人挽番你喎 你d水咁撚燈 又以為自己賭神 你輸撚左20k 真係以為你唔再出現 你再出現返我好唔開心
4:3
老實講 人地係gel錯頭 但人地未入波都say左sor
要屌咪屌幾句囉似你發窮惡jer咁耐咩
佢柒左咪笑兩句就算

人地狙擊你唔係見風使舵
係一路唔妥你姐
占傻撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞