2017日本代表及日本職業聯賽繼續討論13 慶祝🍔🍔誕生2X週年

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今晚入旺角S既手足 可以搵我老死牙🍔相認

應該 6點入場開fox sport 睇腳

6點開始屌廣州佬老母
今晚入旺角S既手足 可以搵我老死牙🍔相認

應該 6點入場開fox sport 睇腳

6點開始屌廣州佬老母

維拉里爾夏天去仙台

又唔係我曼

報下新聞都唔得

因為冇人會留意
你話去我川就話

咁下次自私睇算

貼女先有人睇

自己睇唔貼
維拉里爾夏天去仙台

又唔係我曼

報下新聞都唔得

因為冇人會留意
你話去我川就話

咁下次自私睇算

貼女先有人睇

自己睇唔貼

有中國媒體說本田圭佑有意去中超踢球,消息來源並不可靠。本田圭佑上週末突然得到出場機會,並未讓人感覺久疏戰陣。相反,日媒有觀點認為蘇素等主力疲勞過度,本田圭佑在這個時候得到機會又有上佳表現,或許對疲態暴露的米蘭是個救星, 也並不認為本田會選擇去中國踢球。
有中國媒體說本田圭佑有意去中超踢球,消息來源並不可靠。本田圭佑上週末突然得到出場機會,並未讓人感覺久疏戰陣。相反,日媒有觀點認為蘇素等主力疲勞過度,本田圭佑在這個時候得到機會又有上佳表現,或許對疲態暴露的米蘭是個救星, 也並不認為本田會選擇去中國踢球。

好似傳埋神戶同鳥栖

樓豬
金正恩is watching you

樓豬

炸死自己
退出日職波po

樓豬

樓豬都姓金
同姓三分親 無事既

樓豬

炸死自己
退出日職波po

今正也is watching you

好似傳埋神戶同鳥栖

之前傳埋美職..

其實去拉素最好,可惜佢拒絕

大王
今日氛場手足小心落大雨
今日入場手足小心落大雨
今日入場手足小心落大雨

冇樓豬,不了
今日入場手足小心落大雨

冇樓豬,不了

你係會然呀
Guangzhou Hentai

Fat San Dragon Tiger

死火
2017年開始反香川本田
上一份世界盃名單大大力屌宇佐美+川島永嗣
之後開日本隊波衫印武藤 連登改名做大迫
開季瘋狂吹奏齋藤學

但依加反既全部有番態有表現有正選有得踢
我吹奏既就又傷,又無得出/落選,或者無乜表現

搞唔掂喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞