如果佢係對你有意思,會畀啲咩signal (5)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
公司叫我走先

唔駛再返嚟
溝緊同曖昧嘅時光永遠係最好的

一齊咗就唔同曬

無錯 依家我都係分手邊緣

點解

佢成日話我唔成熟做d行為好小朋友
但我對佢係超好 佢自己都知
依家係等佢諗清楚想點
好似off topic

唔成熟?你成日管佢定呷醋?

佢都好矛盾喎...

佢自己都話好矛盾 佢驚搵唔返好似個我對佢咁好嘅人
公司叫我走先

唔駛再返嚟

執包袱走
而家咁既天氣最岩打開話題

心裡的雨傾盆而下 也沾不濕她的髮

返工有得訓 正到

咪係 半個鐘人工白抖

每日有9成時間我都唔洗做

返到咁寫意

因為我早就做晒啲野,啲仆街叫我兩星期做好去,我一日就做完,所以我咪咁得閒

咁高效率

我一向快
其實唔想將一樣野拖長黎做姐,平時唔返工做人都係咁,每樣野都好快整好,啲朋友提議去玩呀個啲,我隔一陣就plan好晒,追女仔都一樣,唔可以拖咁耐

唔洗強調你快架喎
whatsapp我成日做主動果個
覺得好攰,雖然佢次次都被動,
但都多野講,同埋見面就好多時係佢主動搵野講

可能佢鍾意面對面呢

我都有咁諗,所以唔可以見得咁疏

Once a week

我都想,而家大約兩星期一次啦

十月芥菜俱樂部,有咩幫到你?

dybala 專心打歐聯啦

請你下場一定要戴帽
公司叫我走先

走啦你 唔要你呀
而家咁既天氣最岩打開話題

唔係
佢又做話題終結者
公司叫我走先

唔駛再返嚟

執包袱走

我都想唔洗再返去
whatsapp我成日做主動果個
覺得好攰,雖然佢次次都被動,
但都多野講,同埋見面就好多時係佢主動搵野講

可能佢鍾意面對面呢

我都有咁諗,所以唔可以見得咁疏

Once a week

我都想,而家大約兩星期一次啦

都好

我叫浩然呀

咪係 半個鐘人工白抖

返到咁寫意

因為我早就做晒啲野,啲仆街叫我兩星期做好去,我一日就做完,所以我咪咁得閒

咁高效率

我一向快
其實唔想將一樣野拖長黎做姐,平時唔返工做人都係咁,每樣野都好快整好,啲朋友提議去玩呀個啲,我隔一陣就plan好晒,追女仔都一樣,唔可以拖咁耐

唔洗強調你快架喎

快槍手

咪係 半個鐘人工白抖

返到咁寫意

咁高效率

我一向快

唔洗強調你快架喎

除左一樣野好持久
公司叫我走先

走啦你 唔要你呀

最好啦

返到咁寫意

咁高效率

我一向快

唔洗強調你快架喎

快槍手

咁多人推po

返到咁寫意

咁高效率

我一向快

唔洗強調你快架喎

快槍手

俾人踢爆左

咁多人推po

純吹水,變左吹水po

有柏賢丫嘛
想問下有無人會因為個女仔比signal比得太明顯而覺得無哂feel 甚至覺得有點chur

個女仔a0未拍過拖,我諒解嘅,但真係搞到無哂情趣

太chur/唔吸引?

原本佢都嘅外表同性格唔係我鍾意開個type,但我地好好傾,晚晚都會傾電話,原本想慢慢做下朋友互相了解下先睇下點,點知佢係咁比埋d暗示話佢想做我女朋友,仲開始有d要求,例如佢話佢好鍾意影相,如果第日男友識認相就好了,我就一句達埋去話我唔玩相機,之後又話佢自己肥肥地,第日男友係有做開gym,打籃球會易d襯番我囉,但我平時只踢波踢單車
我覺得呢d野真係令我有d chur

但我又唔想無左個好好傾嘅朋友,又唔知點say no 好
不過佢今日開始無覆我msg了,我諗佢應該feel到我唔鍾意佢,所以佢無再覆了

佢咁講其實有啲難頂

究竟係鍾意佢自己定鍾意你好明顯啦,要個男朋友去就自己而唔係去諗點去就男朋友,好極有限

巴打,鐘意你既人唔會要你改變去迎佢,反而係會接受你,可能中間會好多怨言,但係咁樣並唔代表佢唔鐘意你,只係要時間去接受佢接受唔到既嘢

所以我都覺得佢未明咩係愛(呢句好似有d嘔心)
佢只係覺得我係一個外在條件好但又唔係壞人嘅男仔就已經話鍾意我,但又未真心去了解欣賞我,我原本想慢慢黎大家了解睇下有無值得欣賞嘅地方,就算佢唔係我鍾意開個type
但而家搞到咁無得做fd,我自己其實覺得有d可惜,但我真係無辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞