【一次Cut兩億】有線新老闆邱達昌將裁10%人手 新聞部資源撥財經台

37 回覆
0 Like 2 Dislike
咁全港即係得番now新聞未柒紅

你以為未嗟!!!!PCCW當年點黎???

唔係以為, 係事實真係未
你冇睇開唔係屈鳩人

我冇睇開??

正正係我由開台睇到而家所以更心水清囉屌!!!

咁新聞點柒紅法, 講嚟聽聽
你啲字就柒紅喇

Now既網打狗,你check下你老細有冇報過呢單大野???其它仲有好多!!!

嘩!唔報就代表染紅?! 你都真係弱撚智
大陸新聞老馮單單都要報㗎, 每日大陸可能幾百單新聞要報晒㗎, 電視台報新聞冇時間限制㗎, 吓? 用呢種定義想標籤染紅真係當人冇腦, 定係你本身弱智呀
蘋果有冇報呀? 冇報係咪又叫染紅呀, 有報123456789單, 但偏偏冇報第10單係咪又叫染紅呀? 點定義先, 老馮要報㗎, 不知所謂
你連染紅兩字隻都未識解啦, tvb嗰啲偏頗, 誤導, 每日唱好中國或有引導性嗰啲就叫染紅, 明唔明呀

繼續吹繼續撐繼續乞你$0.5啦打狗!!!你嫌毒果仲未夠紅頂啦!!!

就袋多$0.5俾你買藥醫你冚家性病:

得閑跟下呢幾隻字:收購 BOC 聯通.....
點呀??咁就收左你皮拿Now打狗???
廢咗有線新聞既有線仲係有線黎咩 不如早死早著 唔好搞臭個品牌 條友擺明玩陰乾 借調配為名 廢有線新聞為實 睇開now新聞就買now tv啦屌 買乜撚有線 仲話開乜撚野補習台 同以前垃圾bbtv有乜撚分別 bbtv最後又未冇人睇汁左
睇佢記者會講啲嘢
完全唔覺得佢有心或有能力去搞電視台囉
9月易手 第一個cut有線
新聞組撥人手去財經同以為差佬被人調去守水塘一樣
不過佢漏左講一句:重組後要更加難cut有線
新聞組撥人手去財經同以差佬被人調去守水塘一樣
新聞組撥人手去財經同回西差佬被人調去守水塘一樣
會唔會再少d客 ?

喂,隻打狗哩左係邊??細撚你幾下就冇貨你點學智蛋風朱哥地出黎乞呀???

喂,隻打狗哩左係邊??細撚你幾下就冇貨你點學智蛋風朱哥地出黎乞呀???

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞