新手買美股係咪用8仔最好?

62 回覆
4 Like 3 Dislike
想問下8仔有冇D咩隱藏收費?
見大家都好似幾推薦
唔想用牛牛個D
跟我一齊用香港$0佣證券行SoFi投資美股港股啦。你仲可以跟社群入面最佳嘅投資者學習。
用呢條推薦連結下載SoFi Hong Kong,我哋仲可以各賺20 SoFi積分,可以用嚟兌換免費股票等獎賞!
https://sofi-hk.onelink.me/AgcG/65c0187e

新開,一齊試試佢
冇fractional shares
IB
Hey! Claim a free share by joining SoFi Hong Kong today. Use this link to install SoFi Hong Kong and we’ll both earn 20 SoFi Points.
https://sofi-hk.onelink.me/AgcG/36072a36
無咩伏收費 唔係賭錢sofi其實幾好用
聽講對老手好啲?
好似話介面有啲複雜?
Thx
打算純買
唔會玩孖展個啲
美股唔係一股股咁買咩?
應該開FT 定 8仔都比較方便轉錢/買賣 呢?
etoro 貴,但可以買小數點股

btw Sofi 同 etoro 都係溶斷王
會幫你摸頂入
FT要返自己名相同既戶口先過到 TW轉唔到錢唔係咁方便 不過其實如果你電匯唔洗比charge其實冇所謂
無止蝕 同過數麻煩 同個介面差
收費上都ok既
過數點麻煩呀?
同埋有咩推薦呀巴打?
史堤夫⋯
其實都ok呀sofi 入數都如果用死一個ac
因為佢每verify 一個ac 要入10000/1300usd
之後就可以拎同過
佢過數就要等一日咁 其他都ok
如果拎錢hsbc 同 支銀 就唔洗手續費 其他bank都要
仲送一股
其實支牛個app幾好用
可用sofi 買賣 用支牛睇
支牛睇 sofi買
最近sofi審批申請慢到仆街,有心理準備要1至2week。
兩間銀行都冇
如果真係用要開HSBC
屌佢老母搞到我琴晚跌咗千幾蚊
事實牛牛係最好
用埋D唔知乜野真係靠害
點解?
佢唔係跟你Set個價入咩?
新手用咗跟市價買 隻股升咗6x%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞