有冇人覺得最終全球人類都會中一次武肺

180 回覆
529 Like 24 Dislike
啲人戴戴下又扯低係條街食煙
笑緊樓主答: 係 但都好過其他地方好多啦起碼
好似話口罩其實係防自己有武肺向外傳
大家戴口罩想防外面既武肺只係自我安慰, 有武肺患者無戴口罩就算你有戴都有可能中招
不過如果人人都戴,呢種自我安慰就會有效成真
99%肯定錯 大把廢老同鬼佬唔戴/戴下巴 仲未計藍蛆戴底褲口罩唔洗/洗完冇用
食鋪老嘢嗰啲鋪起碼一半唔理體溫廚房佬唔戴罩 食客仲要搭枱
樓豬logic A+
長痛不如短痛 封關香港人自己搞掂佢
根本宜家香港自欺欺人 又唔做個全民檢測 明明政府大撚把錢
今日去九龍城d人厭熱
十個有兩個唔戴口罩
進化論
要做死剩種
其實係 戴口罩係幫人地 唔係幫自己
所以社會每個人都戴就冇問題
香港九龍新界無得避
樓豬咩事改埋名?
上幾個星期唔係日撚日串鳩人恐慌撚咩?
攬炒眾籌:
https://www.gofundme.com/f/swhk-fundraiser

超過175萬美金 (USD)
視乎超額完成數目及政治形勢,將會預留俾多元化光復計劃 (e.g. 成立各地香港人/文化辦事處、支援民間議會等)以及 更長期國際遊說、文宣等各種行動**

金色字先係真正目標,救港要比登報更進一步。目前仲爭至少50萬美金,大家叫多2萬人平均捐200港幣就可以!!!

錄音全文PDF、「姊妹城市」、「國民區議會」懶人包:
http://bit.ly/3cjcZa7

攬炒巴係外國被中共搵打手襲擊
冒生命危險為香港出力
加埋G20登報等等等等既功蹟
一定唔係人血饅頭
https://www.thestandnews.com/politics/專訪-國安法壓港-攬炒巴的-草根國際線-如何走下去/

樓主幫幫手pin
最終進化少年
如果香港都咁多人中,含得撚
On9仔 你邊句見到我驚
我純粹陳述事實渣喎 可能個個都會中
我係叫緊人反而唔好恐慌 要冷靜應對喎

同埋傳染力勁左又點 殺傷力冇變
後生仔中左咪又係流感咁款
食煙,掃街,吹水,飲野 , 全部都係咁
咁香港人口細好多
大約等於一日1千單左右啦
完全唔覺最近兩個禮拜香港人防疫做得好,唔止戴口罩既問題,食肆都好多鳩check人哋體溫亂放人入,有啲見過直情唔check
屌佢變COMMON DISEASE, 其實大陸真係超越黑太陽731部隊
樓主你話點咪點囉
好多都唔check
老人院d職員一定好警剔返工全程戴住口罩
點解都中晒?
口罩撚講兩句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞