原來依家文員仔要識埋畫圖同剪片

219 回覆
605 Like 58 Dislike
imovie求鳩其拉埋幾條片加個音樂
最多加D過場效果
同埋都係針對返一開頭你個句

「但事實上依家好多00後都有剪過下片, 將來都唔會係啲咩搵食技能」

算啦 認7啦好嗎
推 抗爭Mind Map BNO「5+1」 #馬格尼茨基人權法 #黃色經濟圈 #流亡政府 #快閃文宣 #國際戰線
點止啊淨係識剪片都唔止啦
bookkeeping
咪開撚咗囉屌
你哋有無追post㗎
得啦 靜啦
小編點撚樣呀支那狗
事實上係
依家小學雞都識用iMovie,老細要求唔高抖音level就過關
拍片剪片真係愈黎愈唔值錢
都係個句啦 個個都剪到套avengers 出黎
通常俾呢個價請人嘅公司仲要唔肯買stock photo
嗱嗱嗱,越講越多喇,由識頭尾export + 亂鳩放埋一齊+揀歌+過場效果
等睇埋畫頭motion graphic 都送埋出街
都唔關事
唔夠人講就支那狗
小編係台灣用語,支那係撚叫小編咩
用手機唔洗五分鐘乽田剪到條啦,下下用pr final cut pro剪咩

咁鐘意屌你唔屌埋canvas呢啲罐頭design網站?
然後designer會自動係公司做文員野
可能要識做埋audit report 呢
咁都唔開名
最少都30 18你都當人哋乞衣
不如你去見工 話自己會用手機剪
佢請你嘅我再加萬三俾你
冇錯,應該反鳩樓主先
做content 不嬲唔同channel就唔同要求架啦
唔知有乜好屌
13000蚊係基本薪金wor
講到明薪金視乎能力
有剪片技能嘅再面議薪金
應該唔係13000啦
Avengers 唔好以為你開套大製作就拋到人啦,你有無睇YouTube 呀,台灣反骨 香港100毛 ,依家係有哂成個team去做呀,仆街你幫佢剪,一陣啲片又亂鳩拍,聲收返黎又閪,公司又要加super啲字飛嚟飛去,唔洗心機唔洗時間呀,唔好咁on9啦屌,到你手嗰陣你交條鳩流流嘅片怪鳩你嗰陣,你試用期都唔過呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞