原來依家文員仔要識埋畫圖同剪片

219 回覆
605 Like 58 Dislike
fg計
儲讚咩屌你老母
開就開 唔開就收皮啦
咁個post有講要求剪咩片咩

你估真係請個文員真係要個production house level既剪接師咩
得罪講句大把marketing剩係做下crop相, touchup都話自己識photoshop啦
剪過下片原來等於識剪,咁唔怪得依家一街喺屋企煮飯仔都講到自己5星大廚咁啦,我細個都幫同學仔貼過膠布,我係咪就可以話識急救呀傻閪
ブラックすぎるじゃろうw
然後呢班marketing會教埋DESIGNER 做野
屌你有無睇將圖呀,人哋就係require要剪片呀,出得街都要production level啦應該,係依家大家接受咗粗製濫造,唔代表粗製濫造係啱,呢啲公司做壞個市場,就等於啲化妝品pr公司乜鳩sample都送俾啲ig女先搞到好多人以為ig數夠高就代表好嗰個人講嘅嘢好權威,真材實料係要爭取同鍛鍊返嚟㗎,唔係吓吓求求其其就得㗎
其實你返過工/搵過工未

一大堆話要fluent in English 既工啲candidate interview果時仲ererer
咁係咪又可以開post笑?
開名啦
見大家咁想知就開名啦當初見佢黃店諗算喇,不過依家大家咁踴躍就wfc
Marketing
cls
如何一句激嬲media嘅人
啲電影呀電視呀廣告呀都搵普通人就得
已經唔係啲咩搵食技能
你又知唔知其實designer就係呢個人工
可能福利好足呢
1年7日大假
每星期1日例假
輪班
mpf 呀咁
應該大把畢業傻仔走去見工
番11收3,13k好出奇
開名啦好嘛
優先姐,識日文嘅都唔揀呢份啦
人地請fb小編比你講到要識剪電影咁
老實講呢啲fb片抖音level都過關啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞