iPhone 12售價曝光:不附贈耳機、充電器定價仍將提高50美元 ?

212 回覆
18 Like 193 Dislike
我多撚到要拎返公司當公廁。
新轉會咁點?
你唔想要唔代表其他人唔想要

走左依d 仲要加價
佢跟機仲送個5W叉電器俾我把撚咩
屋企大把啦又要搵位擺
其實外國講tech班Youtuber都有講既。
我無乜線 $5條收咗佢?
垃圾
外型好撚柒 幾時會成個機背都係鏡頭
我覺得佢似想大大力推無線
比得錢買火牛 不如買無線差座既意思
睇唔明個邏輯
佢係少左充電器 但佢係賣緊iphone12 拎11個價去比佢有冇降價係咩邏輯
利申an狗
近呢幾代既 iphone ipad 跟機既線充電同 earphone 根本就原封不動,仲要唔止我一部,女友又係一樣唔會開黎用,兩個人加加埋埋多到都唔知點算。
包線唔包插頭啫
聽講12都有3鏡頭?
講咁多最後咪又買
會變咗以前啲Galaxy Camera/PANASONIC LUMIX DMC-CM1 咁
其實個火牛同耳機真心唔係最重要
但部機有咩咁值得去買先係我最關注既野
5G OLED 多一鏡真係...現階段唔太需要
新轉會咪可以買 d 好用過原廠既線充電咪得囉。
Upgrade左野原價 少左兩舊野 你自己平衡下抵唔抵囉 我覺得無問題 反正插頭屋企一兩個就夠 耳機又唔用佢
DLC 黎
可能過多十年要買season pass 先著倒mon
以iPhone 5s加長個陣笑iPhone 變到好長

宜家笑佢變密集恐懼症
呢隻同以前dc d 鏡頭差唔幾,講緊係好似而家 d 咁細 size。
咪一樣咁多人買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞