內向男毒撚根本就係失敗品

216 回覆
854 Like 54 Dislike
可惜我fd仲未見到一個鍾意歷史/哲學嘅女仔
內向毒撚 有女
百貨應百客 別妄自菲薄
其實佢地只係需要一D幫助 點解唔可以比D支持佢地,幫佢哋建立自信
推 抗爭Mind Map #Twitter #黃色經濟圈 #香港自治法案 BNO「5+1」 #流亡政府
因為你個friend完全未去到專家級嘅水平
有啲才能唔需要去到極致已經可以好吸引人,好似練肌肉。
有啲少眾嘅才能,唔到極致就只係一種興趣,一樣吸引唔到人。
而如果你個frd做一到啲或者佢有能力去搞一啲大路嘅才能嘅話,佢晨早就唔係毒撚啦。
所以都係乖乖哋喺小眾才能之中做到極致啦
有冇得幫我老豆退貨
成日講到毒撚不求上進
個世界係對世界仔有利唔代表毒呢樣野本身係錯
而且話改就改到?
努力就改到?

如果冇興趣同人交流,只想自己做自己鐘意既事係內向毒撚,咁我係內向毒撚,who fucking cares世間既標籤
樓主真人係ibanker,而家係酒吧廁所屙住屎開post笑毒撚,出面有3個女下屬等緊佢爆房
梳囉
唔覺,內向無問題,毒先係問題
利申:我細佬極度內向,但唔毒,鐘意獨處同陪屋企人,得三四個朋友,一樣大把女仔主動追佢
屌啦大隻仔日日gym room 操肌唔痛嘅。大律師一日讀起嘅。所有人第一日行出黎唔使俾人笑就可以對住一班人。談笑風生嘅。睇得漫畫太多有問題爆下seed就水到渠成嘅。其他人冇經歷嘅。

Take少少advice試幾次就唔work
人地試一百次嘅人死左十次啦
淪為小丑
infj 啱啱search咗,點會得1%咁少
無論你細嗰喺學校定出到去社會都係叫人外向啲 係咪內向就唔符合依家社會嘅普遍觀念
我內向,鐘意獨處,好享受一個人嘅時候,唔想有其他人「污染」環境,亦都無興趣去理其他人
成日覺得外向,好多野講嘅人好嘈,好煩,好rude
唔撚係掛
移船就磡
有咩理由要人就個社會
唔係社會就人

物競天擇仲戇鳩
嚴重過時概念
廿幾年都發明ai
玩法完全唔同啦
仲競乜擇乜?
競完擇完個條件都變啦

更加唔講可以直接基因改造
甚至人體結合ai
二合為一
咁仲有強弱分得到咩?

現今啲人諗嘢真係好過時
笑咗
內向型世界仔
可以周圍social
成日有人約gathering 但我有藉口唔去就唔去

利申 最愛女朋友 淨想日日痴住佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞