李克強突然抽插……

119 回覆
374 Like 20 Dislike
師兄做開咩客咁慘?
我之前個個客都會行Raid 佢地無一間bare到data lost呢個風險
下至一部server仔 上至full rack storage

利申:某vendor 前hardware engineer
有remote site backup 驚閪咩
其實冇乜影響既...
新system上之前一定做過singles point of failure , 夾硬抽一個hdd 出黎都係試驗之一
Hot plug 加raid ,有咩好驚,插返入去rebuild 咪算囉, raid 5 之類都係計返三幾個鐘rebuild晒
屋企有Nas都知唔會raid0啦
由於系統偵測到閣下地址位於香港,根據港區國安法規定以下內容未能顯示
由於系統偵測到閣下地址位於香港,根據港區國安法規定以下內容未能顯示
以為李克勤踢波突然抽搐
咪傻啦 demo野 行埋去熄機重開都仲得啦
覺得係真server既應該無睇過李克強到訪街市偏潮文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞