終於開名了~~

65 回覆
7 Like 3 Dislike
有冇留意, 個條唔出聲,以前負責同燒山ban人acc個條死毒撚
係星期一同國師一齊做節目有講有笑

琴晚竟然唔出現

因為知道碌撚要屌熱城系,所以咪唔返囉

咁佢咪以後都唔洗出

我覺得呢條柒碌唔係陳云根嗰派,記得當日佢仲叫碌撚唔好清算異己,要有底線,不過俾碌撚屌返轉頭。
有冇留意, 個條唔出聲,以前負責同燒山ban人acc個條死毒撚
係星期一同國師一齊做節目有講有笑

琴晚竟然唔出現

因為知道碌撚要屌熱城系,所以咪唔返囉

咁佢咪以後都唔洗出

我覺得呢條柒碌唔係陳云根嗰派,記得當日佢仲叫碌撚唔好清算異己,要有底線,不過俾碌撚屌返轉頭。

https://youtu.be/0mawObXpq9o?list=PLt-pv8IXdf78iuCu-OzAt0hUics8jALtB
全城花生
根本清黨就係碌撚默許嘅,只係根叔見機不可失燒埋碌撚順便奪權。
有冇懶人包?係發生咩事?
你陳雲個香港復興會係黨黎既咩?清咩黨呀你?

笑死我!

駁唔到

笑死我!

差在未講陳雲我屌你老母

改口「清理門戶」, 唔叫「黨」

云伯仲未肯收手喎!

即係擺明同毓民開拖啦

笑死我!

駁唔到

諗諗下, 陳云根講既「清黨」
意思唔係清自己個「黨」(都唔係黨),
而係清人地個「黨」, 即係去清毓民個「黨」

Btw哩段黎講郁民屌得幾高質

笑死我!

駁唔到

諗諗下, 陳云根講既「清黨」
意思唔係清自己個「黨」(都唔係黨),
而係清人地個「黨」, 即係去清毓民個「黨」

Btw哩段黎講郁民屌得幾高質

拎曬d書叫人上黎借 好正
鳩達反毓民又唔敢自己出面,就派 d 保安員攪人,次次都係呢招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞