終於開名了~~

65 回覆
7 Like 3 Dislike
屌咪又係鬧人郁佢d馬
有冇留意, 個條唔出聲,以前負責同燒山ban人acc個條死毒撚
係星期一同國師一齊做節目有講有笑

琴晚竟然唔出現

因為知道碌撚要屌熱城系,所以咪唔返囉
你陳雲個香港復興會係黨黎既咩?清咩黨呀你?

笑死我!

差在未講陳雲我屌你老母
根本佢哋要郁碌撚,太監只係籍口。
碌撚以前都係用呢招郁人社,依家自己食番。
藍鳳凰
2 小時 ·
出自今日《踢爆》
黃毓民:「要打破現時政治困局要有突破,港大班後生仔提出民族論就係一種思想、理論上嘅突破」
嗱,我都話佢想痴本民青政㗎啦~真係補選近了~

幾分幾秒?

呢隻藍雞真係專愛黎郁碌撚嘅打手。
有無人返紅登睇下班熱狗青山派有咩反應

掃頭幾版,POST都無個

有個集中討論post
熱城撚屌毓民唔明白,人社狗係旁邊抽水

有個集中討論post

抽水既通通人社狗

有個集中討論post

http://m1.hkgolden.com/view.aspx?message=6709691&type=CA

係咪呢個POST?
我見少部份係想維穩,大部份屌緊毓民,
唔知真天真定假天真,啲細仆街唔關大佬事。

今晚抽時間上高登玩吓班熱狗先

有個集中討論post

抽水既通通人社狗

好似班五毛,共匪永遠冇錯,錯既一定係外國勢力做成
冇毓民 邊有人會識你班熱狗同云伯 黃洋達依家都唔知喺邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞