[IOS/AN] 神魔之塔 (106) 最強光黑金誕生

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
盤古技8食10隻升技12
佛心
而家好多野打 根本唔夠體用
如果卡唔齊睇佢都幾好既 講真得佢有心機試咁多隊 其他出名d既都係試幾隊造球/一線 拿拿臨打完趕收工咁款
與其睇顏色,不如睇巴哈PTT既攻略、娛樂隊、倍率精算師
起碼人哋試咗好耐,零石通關,似得顏色咁下下食石咩
呢條友d片唔單止農場標題
唔小心㩒咗入去後,成個YouTube主頁、相關影片都係佢
唔係
打鳩奶油免
以前睇過顏色負面印象太深刻啦
我冇睇開實況主,太曬時間,睇開文字攻略
以前冇乜卡既時候,睇攻略都組唔到隊,自己又想過關,就會試下自己組,成功通關勁有成就感
玩得耐d卡齊得七七八八
抽到新卡冇以前嗰種好想試既衝動,見到新關隨便係PTT或巴哈參考下攻略,冇曬自己組隊既熱忱
任打架wo
冇瑪雅咩
咁緊要
想知有咩打
主線體半, 刷存音石
轉快啲
lm
如果卡唔齊睇佢都幾好既 講真得佢有心機試咁多隊 其他出名d既都係試幾隊造球/一線 拿拿臨打完趕收工咁款
與其睇顏色,不如睇巴哈PTT既攻略、娛樂隊、倍率精算師
起碼人哋試咗好耐,零石通關,似得顏色咁下下食石咩
呢條友d片唔單止農場標題
唔小心㩒咗入去後,成個YouTube主頁、相關影片都係佢
巴哈同顏色個定位唔同架喎

巴哈係睇人地組嘅隊打 分分鐘組d絕版卡配油龍刻 好似今次因其都要過夢魘 要有極油龍刻+運氣先過到 顏色今次係比其他人睇唔好咁on9用因其都食石打

顏色係會睇人地背包去組隊 教學性會高d 對於無課/回鍋嘅人係好事 佢果堆咩瑪雅隊食石明顯做效果 而且比人屌完之後 冇心咁農場(其實小許都農場)
而其他人小許、百姓、諸葛果堆 都係用T0隊過左去就算

可能我玩得耐 我自己就係劇本 果堆實況主對於我黎講只係娛樂 理得佢農唔農場、食幾多石
以前睇過顏色負面印象太深刻啦
我冇睇開實況主,太曬時間,睇開文字攻略
以前冇乜卡既時候,睇攻略都組唔到隊,自己又想過關,就會試下自己組,成功通關勁有成就感
玩得耐d卡齊得七七八八
抽到新卡冇以前嗰種好想試既衝動,見到新關隨便係PTT或巴哈參考下攻略,冇曬自己組隊既熱忱

+1,睇實況真係太嘥時間
一係睇啲片會連文字攻略(如:查爾斯)
慳番好多時間

已經唔想嘥腦力去思考點砌
總之過到關、砌到成就隊/速刷隊,刷到滿就算數(無限LOOP)
成就感?算X數啦,WFC
屌你個閪食全餐食到技14
唔撚打了仆街

明明好多卡都冇 但送個抽又每次都送重複
慣啦 送親99%都係重複 垃圾想要就要自己抽
瑪雅世界第一
尋晚發夢合作係EVA
可能係玩緊PAD
今朝發綺夢見到靜兒出浴 ... 唔通係 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞