到底有靚仔靚女同事係咩感覺

208 回覆
421 Like 19 Dislike
收埋幾個sp又話你知咩
唔好咁多幻想啦
自問定力差,寧願唔想,會易分心,同埋最緊要配合到,唔會令你多咗野做比麻煩你,反正幾靚都唔會比你屌
而家係有班靚仔同事 日日翻工都好開心 偷睇已經好開心好興奮
以前有個靚仔同事
我成日去飲水望佢做野
又會跟佢去廁所

不過見到佢痾完尿唔洗手
去咗邊
咩工咁爽
Subject: 有冇人試過拎女神隻水杯...
做邊行
最正係女同事彎低身,個pat好圓潤
哇!!連女子月巴都有留言 好幸福啊!

利申有追過啲懸案睇
嘻嘻sor呀sor
問佢可摸耳做其中一個邊度有表填
打個飛機,射篤精落去
格離team 有3 個靚女

一個少肥超大波
一個白滑正經斯文
一個高挑長腿, 標準model 身型

有咁岩撞到先知3 個成日約埋pantry 一齊食飯

我即刻變左乖乖仔以後都帶飯番工食

成日一邊食一邊諗今晚收工點樣渣爆大波對波/正經白滑同我女上/後入瘋狂推爆model
一張圖都冇 我屌你老母臭
7.11-12 初選票站List出爐
https://lih.kg/2096668
返工有男同事到底係咩感覺
全女班
以前個靚女上司試過買早餐我食 有時一齊食lunch
佢應該同我同年 佢叫我做嘢一定出盡力幫佢
個排返工會好期待佢著咩
但份工做左3個月就冇做了
當你諗梗佢係咪收你做兵你已經做梗兵啦
會覺得返工可以今,
竟然重有糧出, 太幸福
佢地係心情調節劑,返工返到好忟果陣,望一下佢地,心情即刻舒暢晒
好耐之前果份工有個靚女同事,啱啱Freshgrad, 睇佢facebook 讀書果陣樣都唔差,出來做野化埋妝真係𣎴得了

170cm 高全走肥,起碼都42 吋長腿,每日著住呢啲短裙返工

扭住咁行過office 果啲超窄既間隔走廊
我同同組啲男同事日日都係咁

坐最後個中女阿姐就睇住我地咁

去到冬天我都著褸,佢都可以只係著件薄褸,仲要下身跟咁既短褲

唔係呢個款,但係係呢個長度 有短冇長,睇到阿姐果啲呆哂

後來佢走左,來左個新女同事果陣阿姐仲同佢講要注意衣著,唔好咁短裙,會對department 聲譽唔好

我心諗,新來呢個肥婆來架佢著咩都冇人睇架啦
試過入廁所打j
宜家佢冇做我就唔洗抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞