[STEAM特價] Insurgency: Sandstorm 真實性與遊戲性平衝既戰術槍GAME

55 回覆
6 Like 3 Dislike
《叛亂:沙漠風暴》是一隻重視團隊合作戰術第一身射擊遊戲,外國媒體 PC Gamer 與 IGN 都給了 80 分以上的好評。玩家可以使用各種現代槍械、輕型作戰車輛、毀滅性的火砲等等裝備進行任務、擊殺你的敵人。並以虛幻 4 引擎帶給你迫真的畫面與最真實的戰爭體驗。

今次更加入了角色定製,通過各種服飾、制服、配件、角色配音設計你的個人風格,與你的團隊共同退!遊戲除了有故事模式,還有合作協力、 PVP 對戰等多種玩法等你挑戰。另外,隨著限時免費試玩推出,全新的遊戲模式、武器、地圖等等內容也會同步登場!

https://store.steampowered.com/app/581320/Insurgency_Sandstorm/

依家半價唔洗$100就玩到,小弟都係新入坑,玩左一晚已經停唔到手。

有冇巴打一齊玩,有冇DISCORD群?

FPS game隻隻都差唔多
你老母同你條女都差唔多姐, 有手有腳有閪屌
洗唔洗咁惡

岩岩買左
對呢d人係咁架啦, 又唔玩又講廢話
天氣熱都唔使咁燥
有冇師兄開discord群
咁巴打你都同佢差唔多偏激, 一個就偏激屌人, 一個就為左一個玩家就退GAME
咁咁買咗
留名
https://discord.gg/c88Mua

求其開住先, 等有心巴打出現再開個正式

一齊玩既巴打入黎啦
Pish
第一集好玩好多
GOOD GAME
未出世
聽得出你好大怨氣,係未比d唔常玩槍game慨人屠完黎
打機求開心 放鬆下啦
PISH
係都玩Squad啦
Puah
返工受撚完氣上嚟連登發洩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞