『薪火post』BNO 續期資訊(90) 睇頂置 HMPO簽收後60個工作天內更新

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

真係要sd返個email問點解
8號黑洞
但係又冇講呢次副簽衰咩唔得
咪講得好清楚
審批個個人認唔到申請人個樣
睇頂置
唔係衰個樣咩 唉 人大左 同細路仔梗係路同嫁啦
上面個到就係話 PE認唔到你 先需要副簽 (英文廢 戴返頭盔先
但你都交左副簽
佢本PASSPORT有效
其實之前已經係衰咗個樣,所以先叫你補,但你補咗啦,呢一次就應該係副署人問題,所以叫你問清楚呢一次衰啲乜!
佢話剛剛收到新證一個月喎
第一次bypass 要你補返副署個陣係咪已經收左件
睇你呢張圖,點解無上一次要你補嘅日期?睇嚟係剛剛叫你補喎!究竟上次叫你補係幾時?你仲未答電郵定寄過去?
睇返佢覆,應該補咗,但佢自己聲稱hmpo唔接受今次佢bank staff朋友份副署!但睇張圖,應該今日先叫補,而且佢個電郵內容,係第一次要補嗰啲回應嚟。究竟依家PE 係咪收咗份表先?如果電郵去,即時有反應都應該唔係封咁嘅電郵喎!
即係你第一Round 寄文件個陣無寄到副簽?
之後你係佢無話你要寄副簽既情況下自己寄左?
有冇人記得included child果頁個出生日子格式係點
想問佢話我過期太耐you may need to have a passport interview ,係咪即係唔使玩,除非專登飛過去?
你都寄咗
重問
睇DOC
請問邊度有得輸入副簽人資料
佢話喺application度入副簽人嘅名同email
但我網上application搵極都搵唔到
師兄 同一批 都係11:37到
但未改status
所以頭先睇完 我覺得似係未收佢第1次補交個份副署咁
佢第一次by pass咗,識得喺PE未叫補嘅情況之下補咁醒?咁之前by pass嚟把鬼!
邊個話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞