『薪火post』BNO 續期資訊(90) 睇頂置 HMPO簽收後60個工作天內更新

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
紀錄下
16/6 + Fedex + R. Moran + 10:35am
好耐月尾都未有update
請問住址證明佢冇話可以bank statement,但佢list出黎個d我都好似冇
而家先留意到新post名係60日更新
你login睇返,應該有地址。
同你一樣,但未收到
最好

自己諗啦
睇doc
我有朋友寄左舊個本, 冇退返舊個本
所以想知係會收返定會寄返..

咁可能係佢唔好彩
有冇6月10號,10/6 寄到HMPO的巴絲,收到Documents received Update?
分兩份返嚟喎!一份文件連舊證。另外佢係咪之前報失咗,後來搵返,寄埋過去先?
15/6到 fedex + moran 岩岩收到email
如果家母真係搵唔到人識兩年可以幫手副簽
點算好
驚個邊d職員當左其他野放埋一二邊 不過今個星期冇進展可能有會sd enquiry問下
你自己啲朋友,有無見過吓認得吓伯友㗎?
幾時收到19號
所記巴 如果報失個陣填錯名 但又收到ref no 咁點搞
你都好多問題喎!

點樣俾錯先?你仲俾咗其他資料㗎喎。
唔跟日子 我地好多8號都未update
巴打介唔介紹cap圖比個timeline來睇下
我搞曬la等寄 我幫女朋友問
佢報失個陣First name 同 middle name 係分開填
佢middle name 填左名中間個字
first name 填左最尾個字
咁宜家應該重新報失定點
已sd
之前都有巴打打去問 HMPO話等埋上星期睇下有冇
咁佢係咪中晒身分證大法?係咪照去囉。佢哋應該對埋出生日期同身份證號碼,先俾到ref no佢嘅!
佢岩岩重新報失左 咁係咪照等 定可以用番之前個個ref. no
我25/5 submit網上資料,
12/6先寄fedex,15/6 簽收
今日就documents received
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞