Netflix《Unsolved Mysteries》(未解之謎) 有冇人睇?

353 回覆
78 Like 1 Dislike
Ufo嗰集係咪真..如果係 咁呢個世界都真係幾恐怖
佢根本唔愛佢 只係想佔有佢
呢幾日另外睇左好多youtube既案件 都幾多case 係個老公殺左老婆 照上節目接受採訪 所以兇手唔會上節目呢個推論真係唔成立
其實好多,外國有單好出名係個細路仔定女,跟住個阿媽報警,上晒新聞報道,又喊晒受訪,仲搞到個老公被懷疑,最尾發現其實係個女人自己殺嘅。
細路女定細路仔失蹤
有單老公殺咗老婆仔女
點知個frd及時發現上門搵 令佢無時間處兇案現場 過程拍低晒 之後仲上電視扮傷心同主動測謊

你可以youtube search Christopher Watts
係咪揸車衝入河嗰單
睇曬唔夠喉 第五集講ufo真係冇乜興趣睇
走左去睇youtube 舊版
我英文廢唔識睇
睇咗第一集已經覺得好正
佢個porter最大嫌疑 一開始又出懸償揾Rey
但之後又唔接受警方調查 仲要落封口令
邊有fd會咁做
報左拉錯。
所以我覺得家屬肯接受訪問反而有機會引到whistleblower 但如果背後勢力真係勁到可以掩口咁佢哋人身安全都幾危 雖然都已經幾十年
大公司好撚黑暗
Netflix's Unsolved Mysteries confirms Alonzo Brooks body has been exhumed

Netflix true crime documentary Unsolved Mysteries has announced there's been a huge update in one of the show's biggest cases.

Episode four of the series, titled 'No Ride Home', focused on the case of Alonzo Brooks, a 23-year-old who was found dead after attending a house party.

https://news.yahoo.com/netflixs-unsolved-mysteries-confirms-alonzo-231700113.html
https://www.reddit.com/r/UnsolvedMysteries/comments/hvn75g/netflixs_unsolved_mysteries_confirms_alonzo/
即係咩意思?
條屍最近比人掘左出黎
我意思點解要咁做,之前唔係己經搵到既咩?
個case reopen
即係再查過
有錢有計傾
重新查過
依家興BLM
依單又可能同hate crime有關
加埋個節目拎番出黎講又增加曝光率
仲有因為係呢單案應該係有人知情
所以懸紅100,000希望有人會講出嚟
我估都有D關係
法國佬單案,佢如果拎槍牌無耐,好難相信可以咁熟手咁殺人,仲藏埋屍一滴血都無,點睇都唔似係佢一個人做。可能真係得罪左毒販,要抄家
點解會聯想到毒販?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞