一人一首one ok rock最好聽嘅歌

156 回覆
26 Like 1 Dislike
my sweet baby
living doll
never let this go
pierce
估唔到咁多人鐘意one ok rock,其實講就一人一首,首首都超好聽,利申成部手機得one ok rock 同fhana啲歌 (fhana啲歌都幾正又係打osu先識)
每段時期都會有一首特別鐘意
揀唔落手
Listen
the same as
不過衣類歌好似無咩人欣賞
the same as

傻啦,每段時間都有唔同嘅最愛架嘛
Heartache 14live acoustic ver
充滿慾望的青年團
keep it real
未完成交響曲
カゲロウ
キミシダイ列车
都係鍾意聽舊歌多啲

巴打同我一樣
加埋エトセトラ都係我最愛 (好想聽到live )

Dreamer/ Answer is near/ take me to the top 呢d live聽住mosh又係最正
另外仲有 to feel the fire/ heartache 呢d又係好正

其實全部都好鐘意
幾時黎香港
原本想睇今年横浜場,但抽唔到飛,炒價又買唔起 上次渚園果場真係正到仆街
一定係mr. Gendai specker, 真係好撚好J

https://youtu.be/gO7QweXyB8U

好想知taka 寫呢首歌嗰陣係咩心情
the same as

仲有nobody's home
hard to love
taka寫親情既歌
Listen

成隻album最好聽 頭幾句
原本想睇今年横浜場,但抽唔到飛,炒價又買唔起 上次渚園果場真係正到仆街

去左渚園場真係無憾

去左渚園場真係無憾

Agger
我估唔到自己會有幸聽到nobody's home同カゲロウ既Live 好感動
實在太多
追完咁多短巴打留言
發覺真係要聽下舊歌(最早niche syndrome) 我自己就
第一隻專輯人生x僕
第一首聽係完全感覺dreamer
最感動 wherever you are
最鍾意個首個個時期唔同
硬要揀應該都係完全感覺dreamer

呢排聽緊ambition 鍾意hard to love,listen,we are
追完咁多短巴打留言
發覺真係要聽下舊歌(最早niche syndrome) 我自己就
第一隻專輯人生x僕
最鍾意個首個個時期唔同

呢排聽緊ambition 鍾意hard to love,listen,we are

宜家聽live version多過cd版
Heartache 正到仆街
舊歌全部
新歌pop

新歌其實都ok嘅,可能想轉下口味
追完咁多短巴打留言
第一隻專輯人生x僕
最鍾意個首個個時期唔同

聽OOR一定要聽live版,啲編曲正到,Taka啲唱功又正
追完咁多短巴打留言
第一隻專輯人生x僕
最鍾意個首個個時期唔同

有live 版買咩 小弟無知
追完咁多短巴打留言
第一隻專輯人生x僕
最鍾意個首個個時期唔同

Dl dvd轉mp3
追完咁多短巴打留言
第一隻專輯人生x僕
最鍾意個首個個時期唔同

Dl dvd轉mp3

Oh thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞