d藍絲已經準備走佬過英國!!

608 回覆
2043 Like 13 Dislike
我諗户口冇返四五百萬,都幾難可以過去一路搵工一路生活當你要搵一段時間工先搵到
推 香港自治法 全民舉報警渣有責
舉報熱線: https://tl.hkrev.info/contact/

金融戰線 BNO平權
永久離港 和你提清MPF
幾萬蚊想移民?
MK仔嘅走住黎屌
真心笑左憑咩 邊個比工佢做 連登仔個個有張degree都未必有工開
果班人係唔會有羞恥心

有羞恥心嘅人又點會縱容一個極權政府
屌你老母呢班仆街正宗世界垃圾 得果幾萬蚊我移你老母民咩 賣鳩完香港就想痴埋去英國仲要一黎就想食人地既社會福利 仆街死藍絲留撚番係你既中國啦咁撚柒愛國
等我send你啲資料比中共等中共知你條叛國賊
唔好咁傻啦,過英國門檻唔係咁低,5年無人無物靠自己,又要講英文,搵工又難搵,又係當自己旅行咩
共諜邊防到咁多
只有真係有實際行動既時候先捉到
依家支那射水喉
連鬼佬都可以做共諜
吹大d黑手黨
你話福建幫狼死都信
你老味黑手黨
有d藍絲有錢架
btw,出面見到個正post

向英國舉報手持BNO藍絲,大家有責
https://lih.kg/2091782
仲要廢中黎 邊個請
口裡說不
佢定5年唔係亂定......其實有能力成家過去生活5年,經正常途徑移民應該都無問題
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞