96年尾出世,好在兩老有幫手搞BNO

38 回覆
34 Like 7 Dislike
夠啦,講真而家有bno=有幾百萬啦,正常移民英國咪都要洗幾百萬先去到
如果你未夠18歲就有機,叫父母移去英國帶埋你
咁樣計有幾百萬人地投資移民係有機會拎得返舊錢
97後已夠18歲
投資移民係20m架,我同事係英國讀左6年書用左3m都拎唔到居留權,幾年前英國有個創業家移民,好似用2m左右創業,盤生意運到5年就有機有居留權,果陣我都有諗過燒錢換居英權,所以真係值幾百萬架
睇下美加澳會唔會收人,真係唔好留係香港啦
睇下五眼聯盟點安排啦,我地上一代由大陸走難落黎香港都係咩都冇啦
係香港呀
加上如果第一批去英國嘅企得隱,佢地建立度網絡同自己生意,再用working visa請返香港人嘅機會都有,不過應該要一段時間後
冇bno最易係working visa但要英國人肯請你同保證你,真係得精英先得,所以係等班有bno嘅撈掂,再叫佢地請返自己友過去易d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞