[香港人加油!]曼聯終極FF轉會窗暨反對香港獨立及黑警死全家吹水區 [874]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
佢去過一次啦
拿今次呢批係英文差
個個咁既英文水準點著草呀
英美澳都要英文架
一個二個快啲轉哂睇英文講波學下野啦
如果真係買Pakho , 加埋季中既般奴
下季中場真係可以 out p 同lin
呢度一來一回實力真係加左唔少
買唔買到比比鳥
呢兩件粉皮都應該要out啦下話
當年呢到仲成日叫俾機會P
p雖然廢 但都還有心踢
lin果條粉皮除左係英人無一可取
他學習能力咁高都叫有希望嘅
機會係要俾嘅,唔俾又點知唔得呢
b2b轉留後防中,要準備幾年學費
寧願佢練好技術繼續踢中中
傻人發現案
咪就係
放佢去意甲+set buy back/轉會分成 就最好
去意甲分分鍾打到之前咩SMS咁
你睇撚羊都變戰神
傳蘇馬去psg
我曼清到Jones rojo smalling 未....
如果妹續約 佢就起碼要踢多幾年後備
b2b後備留返比廢特啦
麥湯硬件打到馬迪個位 以前馬迪都無打咁後
唔撚係掛,車狗件蘇馬去PSG?
Kurt Zouma offered to PSG (TF1)

TF1 report this morning that French international central defender Kurt Zouma has been offered to PSG ahead of this incoming summer transfer window.

The outlet claims that the defender is likely to quit Frank Lampard’s outfit at the end of the season. Whilst PSG boss Thomas Tuchel likes the player, there has yet to be any concrete discussions.

Two Premier League sides, one of which is Tottenham, have also made their interest in the player known.

It is believed that the Blues would be willing to sell the player for €30m.
呢個真係要睇佢學習能力
馬迪係車已經係防中,差好遠
前轉後就好似利記軒達臣咁,交幾年學費先成材
佢分明唔係講緊bicycle kick喇
呢件爆到咁都要30m,我哋嗰啲無50m唔賣
點擊此處與木狗展開激情對話
叫踩波車
Rojo smalling jones 加埋1.5億
拎去換sancho
要轉台到中移動了
唔識唔好衝出黎
最理想:
in sancho + vdb
out lin
p打下垃圾杯未嘗不可
pakho 真係唔知買黎做乜, 幫手頂下bruno? 肯做後備咩
卡神熱黎曼咪係前轉後
如果keep住打而家個位 馬迪coverage 冇之前咁大, 可能仲有2年高峰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞