[香港人加油!]曼聯終極FF轉會窗暨反對香港獨立及黑警死全家吹水區 [874]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
隻腳踏下踏下咁囉
係呀, 佢似係mata 個D 要夾勁人先踢得好嘅球員
睇分析文佢係利用自己球商同大局觀去走靚位+ 高work rate
如果隊友望唔到/ 傳唔到, 佢一場走1000次靚位都冇用
同埋唔知佢有冇足夠嘅創造力去彌補Fred 同McTom 不足
呢方面我對Grealish 有信心D, Fred McTom 截到波, 即刻傳俾Grealish 自己舞就OK
問題係Rojo打得幾場都已經證明好過其他中堅Fazio Ansaldi Garay Musacchio
一二一二對腳呀
有無公路車呀山地車呀?
又聽過直角假身
想問下垃圾木幾時開工
狗餅買咗機票未?
使唔使俾木仔地址佢?
如果買VDB咁就有兩種風格中場配搭
而家嗰三人組就主打陣地戰
後備就會是VDB+Fred+McTom類似猁隻三工兵中場咁

如果的起心肝全程玩陣地
除左買Grealish仲要有馬迪接班人
AWB 嗰啲彈下彈下叫唔叫踩單車
3個都係b2b,冇個防中好難夾下
利防中係神軒同fabinho
James Cooper: Nemanja Matic is rejuvenated too and speaking to him this week, he knows and welcomes the responsibility of helping to develop Scott McTominay to become another lynchpin

蘇sir 一定會俾機會麥湯睇下佢上唔下到位
話哂都有馬迪同卡神教路
俾足機會都上唔到位先會買防中
踩滑板
呢啲叫青蛙跳
拍youtube,唔洗你教
佢連個樣都似青蛙

唔好嘈,一齊睇魯尼單車打門
勁到
木狗話一字排開

Bale J.rod Willian Perisic
又火魔
收皮啦傻閪支那仔
你用蝗語同唔啱聽根本唔撚同
咪撚偷換概念啦白痴
"單車"兩隻字本身唔係蝗語,問題係搵"單車"代表插花就係支那用法

咁你話唔係蝗語係乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞